Oglas
· · Komentari: 0

Tatjanu Vojtehovski svi znamo, a evo kako IZGLEDA NJENA SESTRA: Zahvaljujući njoj postala je novinar (FOTO)

Malo ko zna da se poznata voditeljka bavila tim poslom zahvaljujući svojoj sestri

1659939438_vojtehovski_07092020_0005.jpg
Foto: Ata images
Oglas

Voditeljka Tatjana Vojtehovski poznato je TV lice, a iza sebe ima zavidnu karijeru. Nakon emitovanja emisije "Život priča" nemamo prilike da je gledamo na malim ekranima, ali ona je ativna na društvenim mrežama gde pratioce obraduje fotografijama iz privantog života.

Tako je odlučila da podeli sa javnošću emotivnu sliku na kojoj su ona i njena sestra. Sličnost među njima je velika, u šta smo imali prilike da se uverimo.

Pročitajte još: Selena Gomez poslala jasnu PORUKU: Holivudska zvezda prkosi visokim STANDARDIMA (VIDEO)

I sama je isticala da je vrlo vezana za svoju stariju sestru, kao i da od nje pozajmljuje garderobu još uvek:

- Majka je večito radila dva posla i baš se trudila da nam obezbedi sve što nam treba. Od starije sestre sam nasleđivala svu garderobu: cipele i jaknu, torbu, džemper i košulju. Kasnije smo počele da razmenjujemo odeću, a i danas je tako - ispričala je svojevremeno voditeljka.

Malo ko zna da je Tanja započela svoju nuvinarsku karijeru zahvaljujući upravo sestri:

- Tamara mi je rekla da ima neka audicija na televiziji Novi Sad za najavljivačice programa. Rekla sam joj: “Ma, daj, bre!”, a ona meni: “Ma, daj, hajde, prijavi se. Imaš super glas.” Ja kažem: “Neću, bre, Tamara. Kakva, bre, najavljivačica programa, šta ti je?!”. Bila je subota pre podne, slagala me je da idemo ne znam gde, kod neke drugarice, i kao: “Hajde, obuci ovaj komplet.” Ostalo je istorija - ispričala je jednom prilikom, prenosi "Glossy".

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas