Oglas
· · Komentari: 0

TEK IZAŠLA IZ VODE: Dragana Katić objavila fotku u kupaćem - kao devojčica (FOTO)

STOJI joj kao saliven.

1693845024_Dragana-Katic-foto-ATA-images-Instagram-4.jpg
Oglas

Za mnoge letnji rastusp i sezona odmora je završena, međutim ne i za Draganu Katić koja je odlučila da sebi u potpunosti ugodi i nakon letovanja u Crnoj Gori još jednom spakuje kofere i uživa u drugom delu odmora.

Iako je Herceg Novi njena obavezna stanica svakog leta, voditeljka je septembar odvojila za Grčku gde trenutno boravi sa Vesnom Milanovičć kao i još jednom prijateljicom.

Dragana se trudi da na putovanjima ne koristi previše društvene mreže, međutim kao i svaka javna ličnost voli povremeno da se javi svojim pratiocima i obavesti ih o svojim avanturama, a njena poslednja objava izazvala je lavinu pozitinih komentara.

Naime, ona je objavila fotografiju u crnom jednodelnom kupaćem koji joj stoji kao saliven dok je spontano izlazila iz vode.

Foto: ATA images, Instagram printskrin/dragana_katic

„Savršena žena“, „Uživaj“, „Vidi se da ti odmor prija“, „Divna Dragana“, samo su neki od komplimenata koje je izazvala ova slika.

Već četiri decenije Dragana uspešno gradi voditeljsku karijeru, a na njoj se ne vidi ni trunka prezasićenja poslom, već samo ogromna ljubav i zahvalnost.

- Ja sam u junu napunila 37 godina profesionalnog rada, kada sam baš prvi put se pojavila na televiziji Beograd i nekako posle tih 37 godina ja imam svoje rituale kada zaista zahvalim Gospodu da još uvek radim, postojim, imam snage, elana, da radim projekat koji volim, emisiju, sa ljudima koje volim. To je Božija privilegija, nešto na čemu treba da budeš zahvalan i nešto što treba da te ispuni apsolutno za ceo život. Meni se to posrećilo sa ovim projektom. Kod nas žene 40+, 50+ to je precrtano. Ja se nadam da ću svoj jubilarni šezdeseti dočekati na sceni „Nikad nije kasno“ – istakla je voditeljka za Grand.

BONUS VIDEO:

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas