Oglas
· · Komentari: 0

TEMPERAMENTNA: O tuči sestara ARADINOVIĆ bruji region, a da li se sećate SA KIM se Indi ranije potukla? (FOTO)

Pevačici Indi Aradinović reklo bi se, sukobi uopšte nisu strani

1674808776_Indi-Ig.png
Photo: Shutterstock/ Instagam printscreen indy_ara_indira
Oglas

Kao bomba u domaćim medijima odjeknula je vest da su se sestre i pevačice Edita i Indi Aradinović potukle, na ulici. Budući da smo svedoci njihovih sukoba kroz godine, mnoge nije ni iznenadio još jedan incident u nizu. Iako je delovalo veoma uverljivo i žestoko, sestre negiraju da su u lošim odnosima. Obe su se oglasile ovim povodom i istakle da su odličnim odnosima, kao i da se i nezmerno voleo i podržavaju, te da je ovo bio samo nesporazum koji im je sada smešan.

Međutim, pre više od 14 godina Indi je bila deo još jednog skandala. Naime, na Grandovom festivalu 2008. pevačica se potukla sa koleginicom Minom Kostić. Povod sa fizički obračun je bio navodno taj, što se, kako se u tom momentu pisalo, Indi zabavljala sa Mininim bivšim suprugom Tiosavom Sretenovićem Tikom.

- To je bilo namešteno, ona je nasela na priču novinara. Neću da joj spominjem ime, neću da joj dajem na važnosti, svi znaju o kome se radi. Ja se zbog toga kajem, i mnogo mi je žao što sam tada tako odreagovala, ali pošto sam tad bila u jednoj specifičnoj situaciji, prošla sam kao bos po trnju, jer sam verovala svim tim ljudima. Verujete nekom, i taj neko vam sve uzme na pravdi Boga. Priča da smo se posvađale zbog tog muškarca nema veze za životom, niti to mene interesuje. Ja kad stavim tačku na ljubav ili na prijateljstvo, kod mene više nema povratka - rekla je svojevremeno pevačica Mina Kostić.

Pevačica tvrdi i da je ovo bio jedini put da se sa nekim fizički sukobila:

- Savetovali su je da ona napravi neku priču, da me izazove, i ja sam tada tako odreagovala, bilo mi je jako teško i nisam znala kako drugačije. Bila je mnogo bezobrazna, nije htela da se povuče, vređala me je, i naravno, moja reakcija je bila takva kakva je bila, jer je ona na mene nasrnula. Ja se toga stidim. Nisam se nikad posvađala ni sa kim, sve kolege me vole, cene i poštuju. Ni u osnovnoj, ni u srednoj školi se nisam svađala ni sa kim, a kamoli potukla, ali ona je dobila jedan nokaut čisto da joj objasnim - bila je jasna Kostićeva.

BONUS VIDEO: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas