· · Komentari: 0
TUGA

TRAGEDIJA: Sin SLAVNE pevačice izvršio samoubistvo u 17-oj godini (FOTO)

Sin slavne pevačice Šinejd O'konor izvršio je samoubistvo u 17-oj godini

1641649343_pevacica.jpg
Foto: Youtube printscreen/Dr. Phil

Tragičnu vest potpvrdila je i sama pevačica, koja se putem društvene mreže Tviter oporstila od svog sina Šejna.

Pročitajte još: Silvana Armenulić je bila jedna od najvećih zvezda puna para, ali je onda otkrivena jedna velika tajna (FOTO)

-Moj predivni sin, svetlo mog života, odlučio je da prekine svoju ovozemaljsku borbu i sada je s Bogom. Neka počiva u miru i neka niko ne sledi njegov primer. Dušo moja. Jako te volim -  napisala je Šinejd na popularnoj društvenoj mreži.

Kako prenose strani mediji, Šejn je nestao u četvrtak, a policija je odmah krenula da ga tražii. U petak, 7. januara, njegovo telo je pronađeno u Braju Viklou. 

Godinama se borila sa psihičkim problemima

Šinejd O'Konor planetarnu popularnost stekla je legendarnim hitom "Nothing compares to you", a kako je priznala u ispovesti i sama je nekoliko puta sebi pokušala da oduzme život, zbog psihičkih problema sa kojima se borila.  Šinejd pored Šejna ima još troje dece. Sinove Džejka i Ješu, kao i ćerku Roisin.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.