Oglas
· · Komentari: 0
TUGA

POTPUNO SLOMLJENA: Slavna pevačica nakon SMRTI sina završila u bolnici

Sin slavne pevačice pronađen je mrtav 7. januara

1642169880_sinejd.jfif
Foto: YouTube printscreen /TV PinkATV
Oglas

Šinejd O'Konor, nakon smrti sina, koji sebi oduzeo život u 17-oj godini, završila je u bolnici. Ona je ove informacije potvrdila i napomenula da se potpuno izgubljeno oseća nakon smrti Šejna.

Pročitajte još: Otkriven UZROK SMRTI poznate glumice: Šest dana pred smrt Beti Vajt desilo se OVO

- Žao mi je, nisam to trebala da kažem. Sada sam s policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam vas sve uznemirila. Izgubljena sam bez svog deteta i mrzim samu sebe. Bolnica će mi pomoći na neko vreme. Ali pronaći ću Šejna, ovo je samo kratko odlaganje - poručila je slomljena pevačica i dodala da je Šejn bio njena svetlost u životu.

- Sada sam zvanično identifikovala ostatke svog sina Šejna. Uzeću malo vremena da u miru tugujem za njim - zaključila je vlasnica hita "Nothing compares 2 U". Ona je rekla da će tužiti bolnicu nakon za smrt sina, jer nisu želeli da preuzmu odgovornost za njegov nestanak.

- Neka Bog oprosti državi Irskoj, jer ja to nikada neću- izjavila je.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas