Oglas
· · Komentari: 0

"Učiniću sve da vratim tu osobu": Kim Kardašijan iskreno o Kanjeu Vestu - "To nije osoba za koju sam se udala"

Kim Kardašijan i Kanje Vest su se zvanično razveli prošle godine i od tada su oboje bili u drugom vezama. Ipak, Kim još uvek često govori o bivšem suprugu

1688027443_67100be7687e3fd890f11a177c93f90190c42423.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Prema rečima Kim, Kanje se mnogo promenio, toliko da njegova bivša supruga to ne može da prihvati.

- Jednostavno ne mogu. On je toliko drugačiji od osobe za koju sam se udala. Sećam se koga sam volela. Učiniću sve da vratim tu osobu - rekla je Kim u novoj ispovesti u svojoj emisiji, prenosi Pipl.

Kim i Kanje su se razveli u martu 2022. nakon šest godina braka. Par je počeo da se zabavlja 2011. i dočekao je svoju prvu ćerku Nort (10) u junu 2013. Na kraju su se venčali 2014. i dobili troje dece preko surogat majke Seint (7), Čikago (5) i Psalm (4).

- Najteži je osećaj gledati nekoga koga ste zaista voleli i sa kim imate porodicu da bude toliko drugačiji od onoga koga poznajete - dodala je Kim.

U nedavnom intervjuu za italijanski Vog, Kim je otkrila kako je uspela da povrati osećaj sebe i da prevaziđe razne poteškoće nakon razvoda od Kanjea.

- Osećam se kao da je to nova ja. Moje ranije samopouzdanje proizilazilo je iz toga što sam imala partnera čijem mišljenju sam toliko verovala. Kada se to dogodi, izgubite svoje. Sada sam u trenutku kada samo želim da uradim pravu stvar - rekla je tada Kim, prenosi Pipl.

BONUS VIDEO

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas