Oglas
· · Komentari: 0

Unuk Gidre Bojanića izrastao je u pravog lepotana: Sa ponosom priča o svom dedi (FOTO)

Dragomir Gidra Bojanić napustio nas je pre 30 godina

1678868044_firaaaaaa.jpg
Foto: Youtube printscreen/kakavdedatakavunuk
Oglas

Legendarnog glumca Dragomira Bojanića Gidru zavoleli smo kao Žiku Pavlovića u filmu ''Žikina dinastija'' i njegovim nastavcima.

Javnosti je manje poznato da Gidra ima unuka. Jovan Stojanović se bavi manekenstvom i veoma je uspešan u svom poslu. O svom dedi govori sa ponosom i poštovanjem prema njegovm liku i delu. 

 – Kakav je bio u “Žikinoj dinastiji”, takav je bio i privatno, verujte mi na reč. Mnogo je sebe dao u toj ulozi. Dosta je teksta i sam ubacio. Ima glumaca iz starije ekipe koji su bili drugačiji privatno od onoga što vidimo na malom ekranu, ali on je uvek bio isti. Autentičan. Uvek zanimljiv, pun humora, stalno smo se smejali kada smo mu išli u posetu – ispričao je Jovan svojevremeno za “Blic”.

Jovan je otkrio i druge interesantne detalje iz glumčevog života: 

Gidra je obožavao da priča viceve o Titu, a u to vreme su hapsili svakog ko to radi. Tako su jednom prilikom uhapsili i mog dedu. U stanicu je došao njegov brat da ga izbavi i kada ja ušao unutra, nigde nikoga, ni na vratima, niti bilo gde. Samo se čula buka iz neke kancelarije. Taj moj drugi deda je onda uleteo u kancelariju, a na stolu sedi Gidra, svi policajci oko njega, on priča viceve o Titu i oni svi umiru od smeha. Tako je prošlo to “hapšenje” – prisetio se Gidrin unuk.

Jovan je rekao da su se njegov deda i baka voleli toliko da su se često  rastajali. 

Nije tačno da je moj deda bio švaler. On je mnogo voleo moju babu. Ludo su se voleli i od te silne ljubavi dolazilo je i do velikih svađa, pa su se zbog toga rastajali jedno od drugog, i to čak šest puta, ali on se njoj uvek vraćao. Nije odlazio od nje zbog drugih žena, to nije tačno – ispričao je tada Gidrin unuk.

Bonus video:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas