Oglas
· · Komentari: 0

VELJKO RAŽNATOVIĆ OTKRIO ŠTA MISLI O KARLEUŠI: Cecin naslednik prvi put javno progovorio o najvećoj suparnici svoje majke

Veljko Ražnatović ima jasan stav prema Jeleni Karleuši

1716119995_Foto-Ataiamges.rs-Profimedia-Karleusa.jpg
Foto: Ataimages.rs, Profimedia
Oglas

Sukob Jelena Karleuše i Svetlane Cece Ražnatović traje već dugi niz godina, a pevačice su se više puta suočile na sudu. Do javnosti je dospeo i jedan snimak iz sudnice, a sada je o ljutoj suparnici svoje majke prvi put progovorio Cecin sin Veljko Ražnatović.

Veljko, koji je nedavno treći put postao otac, retko se pojavljuje u javnosti i gostuje u emisijama, posvetio se bokserskoj karijeri i svakodnevnim treninzima, a sada je napravio izuzetak i bio gost Laganog podkasta. On je pred kamerama govorio o svim aktuelnim temama, pa se tako dotakao i Karleuše.

Ceca, kao i njena deca, obično mudro ćute o ovom sukobu, a ovoga puta Veljko je dobio hrabro pitanje koje se tiče upravo Jelene. Voditelj je mladog Ražnatovića pitao koja mu je omiljena pesma od pop dive, te šta misli o njoj i da li gaji neke "negativne" emocije.

Veljko je kratko odgovorio da nema omiljenu Karleušinu pesmu, te da ne misli uopšte o njoj. Ovaj odgovor je svakako digao veliku prašinu, te je već sada viralan na društvenim mrežama.

(Mondo)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas