Oglas
· · Komentari: 0

"VERUJEM DA SI SADA NA MESTU SVETLOSTI": Nikola Rokvić se emotivnim rečima oprostio od bliske prijateljice koja je preminula u 36. godini (FOTO)

Nikola Rokvić je izgubio blisku prijateljicu

1710417197_Foto-Ataimages.rs-Nikola-Rokvic.jpg
Foto: Ataimages.rs
Oglas

Gubitak Nikole Rokvića je veliki. On se oglasio na svom Instagram profilu i otkrio da mu je preminula bliska prijateljica.

- Život je velika tajna, nedokučiva u potpunosti za nas ljude. Ja duboko verujem, draga Žana, da si ti sada u mestu svetlosti i nepresušne Božije LJubavi. Kažu da je najbitnije šta smo ostavili iza nas, da li smo ljude dizali ili spuštali svojim delima i pojavom. Tvoj svetli osmeh, blagost i radost koju si nosila ostaju da te se takvom sećamo do večnosti i nekog ponovnog susreta. S Bogom - napisao je Nikola.

Foto: Printscreen/ Instagram - nikolarokvic

Podsetimo, Žana je ćerka legendarnog srpskog trenera Dragana Okuke koja je preminula u 36. godini života.

Žana je rođena 14. jula 1988. godine, a porodica se od nje oprostila emotivnom porukom.

- Draga naša Žanki, prerano si otišla od porodičnog gnezda do dalekih zvezda. Tvoja svetlost, dobrota i sjaj pratiće nas do kraja života. Nećemo živeti od sećanja jer tu si s nama zauvek.

Sahrana će se obaviti u petak, 15. marta u 12 časova na groblju Orlovača.

(Story)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas