Oglas
· · Komentari: 0

BOLEST KEJT MIDLTON UZDRMALA SVE: Detalji iz života princeze od Velsa

Nakon što je princeza od Velsa Kejt Midlton poslednjih nedelja punila novinske stupce zbog fotografija koje su objavljene, ovog petka je u javnost stigla tužna vest.

1711181925_RGRGRG.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Princeza je u video izjavi potvrdila da joj je dijagnostikovan rak. Detalji nisu otkriveni, ali Kensingtonska palata je uverena da će se on potpuno oporaviti.

Princezina izjava je objasnila da kada je imala operaciju abdomena u januaru, nije bila svesna raka.

Inače, Kejt Midlton je rođena 1982. godine, a odrasla je u bogatoj porodici sa majkom Kerol, ocem Majklom i mlađom sestrom i bratom.

NJena majka Kerol je vlasnica višemilionske kompanije Party Pieces, koja se bavi prodajom dodataka i dekoracija za žurke, koju je pokrenula nakon što je napustila posao stjuardese.

Kao mlada devojka, Kejt je bila angažovana na nizu poslova, među kojima je prihvatila poziciju kupca aksesoara u lancu prodavnica odeće Jigsav, a onda je došlo do prekretnice u njenom životu: upoznala je svog budućeg muža, princa od Velsa, Vilijama, na univerzitetu.

Činjenica da je par u vezi pojavila se u medijima još 2005. godine. Posle velike medijske buke i pretnji tužbama, dve godine kasnije pojavila se još jedna, kada je The Sun objavio da se par razišao nakon zajedničkog odmora u Švajcarskoj.

Iako su u leto 2007. tvrdili da su "samo dobri prijatelji", par je ponovo viđen nekoliko meseci kasnije i pisalo je da su obnovili svoju romansu. Verili su se u oktobru 2010. u Keniji, a venčali su se na raskošnoj ceremoniji 29. aprila 2011. u Vestminsterskoj palati, na dan koji je proglašen i državnim praznikom.

Kejt je 22. jula 2013. u Sent Meri u Londonu rodila sina Džordža, a dve godine kasnije, 2. maja, rodila je i ćerku Šarlot. Par je dobio svoje treće dete 23. aprila 2018. kada je Loius rođen.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas