· · Komentari: 0

Voditelj usred emisije postideo Aleksandru Mladenović: Otkrio poruku koju joj je poslao Isak

Ljubav cveta

1652685283_aleksandra.jpg
Foto: Youtube printscreen

Aleksandra Mladenović i Isak Šabanović, nedavno su priznali da već dva meseca uživaju u ljubavi.

Pročitajte još: Lepa Brena doživela PEH na nastupu, a onda pokazala koliki je profesionalac (VIDEO)

Mladi par gostujući u emisiji na Grand televiziji, pričala je o ljubavi u kojoj uživa sa drugoplasiranim takmičarem Zvezde Granda. Ona je ispričala kako su se upoznali i kako je počela njihova ljubav:

- On je prvo došao na moj nastup u Beogradu, tada smo se prvi put upoznali. Posle smo se sreli u Grandovoj emisiji, ali nije bilo varnica, bar ja nisam obraćala pažnju. Kasnije smo se sreli još par puta i eto. Trudili smo se da sakrijemo sve, nismo želeli da našu vezu eksponiramo i da naše pesme i karijeru stavimo u drugi plan zbog toga, gledali smo da našu ljubav što duže sakrijemo, ali eto nije nam pošlo za rukom -pričala je u emisiji "Zvezde Granda Specijal".

Voditelja je ipak zanimalo i da li među njima ima ljubomore: - Nema, imamo maksimalno poverenja jedno u drugog - rekla je kratko Aleksandra, ali se voditelj ni tu nije zaustavio:

- Mogu da zamislim! Ma, da li vi verujete u ovo? Ova ga proverava stalno -dodao je, dok je pevačica kroz osmeh rekla da ona tu ništa ne bi dirala. Ipak, Siniša Medić se ni tu nije zaustavio, pa je zavirio u telefon pevačica dok je Isaku kucala poruku.

Pročitajte još: Jovana Jeremić otkrila tajnu uspeha: Voditeljka ustaje u određeno vreme, a OVO je razlog

- Je l' ti napiše nekad "volim te mali"? - upitao je voditel: - To si sad video! - odgovorila mu je Aleksandra ljutito, kada je shvatila da joj gleda u telefon.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.