· · Komentari: 0

"Zacrtala sam da imam 55 kila": Dara Bubamara drastično SMRŠALA i ne namerava da stane (FOTO)

Pevačica sada pazi šta jede

1669879944_Foto-Ataimages.rs-Dara.jpg
Foto: Ataimages.rs

Pevačica Dara Bubamara je često na meri kritika zbog svog izgleda. NJu su mnogi napadali i tvrdili da ona previše fotošopira svoje slike. Međuti, Dara je odlučila da stvar uzme u svoje ruke i zaustavi optužbe.

Ona sada vodi računa o svojoj ishrani i trudi se da liniju dovede do savršenstva. Već je vidno oslabila, ali ne namerava da se zaustavi na tome.

"Sada sam na režimu ishrane, zacrtala sam da imam 55 kila. U januaru odmaram, idem u Dubai, odmoriću, biću sa društvom", rekla je Dara za "Ekskluzivno".

Pročitajte još: Marija Šerfović obećala da će obući KOSTIM NA GOLO TELO: Pevačica donela odluku (FOTO)

Takođe je rekla i šta će nositi za Novu godinu, pa je možda neka haljina motivacija za pevačicinu želju da smrša.

"Za Novu godinu mora da bude malo svečanije i nekako drugačije, da ne bude kao za svaki dan. Ja gledam da bude baš elegantno", istakla je Dara.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.