Oglas
· · Komentari: 0

Zašto BRAĆA Milinković - Savić imaju dva PREZIMENA? Razlog je veoma zanimljiva PRIČA o karijeri Sergejevih i Vanjinih RODITELJA

Uzdanice srpskog fudbala, braća Sergej i Vanja, dolaze iz sportske porodice

1669206498_Foto-Arhiva-Novosti-Printscreen-Instagram-sergej___21.jpg
Foto: Arhiva Novosti, Printscreen/Instagram - sergej___21
Oglas

Reprezentacija Srbije je otputovala u Katar, gde igra svoju prvu utakmicu protiv Brazila. "Orlovi" su veoma uzbuđeni, a cela nacija je uz njih. 

Braća Sergej i Vanja Milinković Savić izbor su srpskog selektora Dragana Stojkovića Piksija. NJih dvojica su Piksijeve uzdanice i svi se nadaju da će na Mundijalu zablistati. 

Mnogi su se sigurno zapitali zbog čega braća imaju dva prezimena. NJih dvojica su odrasli u sportskoj porodici. Otac, Nikola Milinković, igrao je fudbal u Bečeju, a majka Milana Savić je nekada igrala košarku.

Zbog očeve fudbalske karijere rođeni su u Španiji. Sergej u LJeidu, a Vanja u Orensu. U Španiji se tradicionalno koriste dva prezimena, pa su ovo pravilo ispoštovali i roditelji naših "orlova".

Pročitajte još: OSVOJILA BOBIJA, PA DRUŠTVENE MREŽE: Marija Marjanović raspametila fotografijama u kupaćem (FOTO)

Sergej je stariji i ima 27 godina. On igra u fudbalskom klubu Lacio iz Italije, a nedavno je dobio i trećeg naslednika. 

Vanja ima 25 godina i prošle godine se izborio za startnu poziciju u fudbalskom klubu Torino, koji je takođe iz Italije. On je bio Piksijev prvi izbor i Ligi nacija i u prijateljskoj utakmici sa Bahreinom. 

 

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas