Oglas
· · Komentari: 0
LJUBAVNA PRIČA

Ova GLUMICA je bila VELIKA LJUBAV Zdravka Čolića, a posvetio joj je jednu od svojih najlepših pesama (FOTO)

Pevač je važio za glavnog zavodnika i srcelomca

1598526175_cola_pozarevac_01092017_063.jpg
Oglas

Zdravko Čolić, jedan je od najboljih pevača na prostorima bivše Jugoslavije. NJegove pesme i dalje se pevaju, a malo je poznato da je jedan od najvećih hitova "Noć mi te duguje", posvetio je jednoj od naših poznatih glumica, Jasni Orneli Beri.

Pročitajte još: Nakon javne objave da je moćnik iz filmske industrije silovao, SRPSKA glumica otkrila detalje razgovora (VIDEO)

Ona je bila velika ljubav Zdravka Čolića, o kojoj se jako malo pričalo u javnosti. Zaljubili su se u Sarajevu u mladosti, a Jasna je svojevremeno otkrila detalje njihovog odnosa u jednoj emisiji:

Foto: Youtube Printscreen/ Konacno Petak

- Uvek će deo mog srca biti rezervisan za njega. Prvi put nakon rata sreli smo se u Beogradu, bio je to jako dirljiv susret koji nikad neću zaboraviti. On je fascinantna ličnost i svoju harizmu uspešno održava i danas. Pre svega je dobar čovek. Čola mi je posvetio pesmu ‘Noć mi te duguje’, koju je sam napisao -  rekla je glumica i napomenula da njih dvoje nikada nisu bili u vezi, ali da im je odnos bio specifičan. 

- Ne mogu reći da smo se mi zabavljali ili bili u vezi. To je poseban odnos, koji i danas traje. To je i dalje ljubav koju ne možete pomilovati i držati za ruku. Zdravko će ostati uvek svačiji i ničiji-  izjavila je Jasna u emisiji.

Pročitajte još: Venčali su se u pauzi za ručak, a važili su za jedan od najskladnijih glumačkih parova kod nas

Zdravko je u srećnom braku sa Aleksandrom već 18 godina sa kojom ima ćerke Unu i Laru, dok Jasnu pamtimo iz filmova “Na putu”, “Grbavica”, “Nafaka”, kao i filmu “U zemlji krvi i meda”, koji je režirala Anđelina Džoli.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas