Oglas
· · Komentari: 0

Zlatne devojke! Demi Mur, Salma Haiek i Eva Longoria blistaju u metalik haljinama - "zapalile" crveni tepih u Los Anđelesu (FOTO)

Demi, Salma i Eva su se posebno istakle

1701696926_MixCollage-04-Dec-2023-02-34-PM-7746.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Gala svečanost Muzeja pokretnih slika u Los Anđelesu sinoć je okupila brojne holivudske ličnosti. Ovime je pokrenuta sezona dodele nagrada u velikom stilu, a zvezde su se istinski potrudile da odgovore crvenom tepihu na pravi način.

Demi Mur, Salma Hajek i Eva Longorija zasenile su u metalnim haljinama do poda, a teško bismo mogli da izvodjimo najprivlačniju.

Demi (61)  blistala je u srebrnoj haljini bez rukava koja je imala veliki cvetni ukras sa prednje strane. Dugačku crnu kosu je pustila da pada sa strane u blagim, nedefinisanim talasima

Salma se prošetala crvenim tepihom u čistoj beloj haljini sa dubokim dekolteom i manjim šlepom koji joj je bio za petama. Kosu je srebrnim rajfom sklonila sa lica, a u ruci je imala malu metalik tašnu.

Eva je sa druge strane zapanjila sve prisutne u zlatnoj haljini bez rukava dugačkog šlepa. Haljina je prateći liniju tela naglasila obline glumice, a svemu je dodala elegantne minđuše i prstenje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

                                    Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas