Oglas
· · Komentari: 0
FINALE

ZVEZDE GRANDA: Saša Popović doneo važnu odluku za finale - Evo ko će odlučivati pobednika!

Finale takmičenja Zvezde Granda održaće se u subotu 26. juna

1624452607_sasa-popovic.jpg
Foto: YouTube printscreen /TV Prva
Oglas

Saša Popović odlučio je da u samoj završnici takmičenja Zvezde Granda unese velike promene. Iako su prošlogodišnjeg pobednika odlučivali SMS glasovi i 40 članova stručnog žirija, ove godine, direktor Grand produkcije odlučio je da promeni pravila.

Pročitajte još: Muž Tanje Savić ponovo šokira izjavama: Evo šta je rekao o dolasku sinova u Srbiju!

- Dugo finale nismo radili subotom, jer smo imali žiri koji se javljao putem telefona. Izbegavali smo taj dan, jer su mnogi pevači. Ove godine smo to promenili i napravili smo varijantu da glasaju samo gledaoci putem SMS poruka - kazao je Saša Popović i dodao:

Publika bira pobednika

- Prvi razlog da to bude subota i da to bude termin kada "Zvezde Granda" inače idu. A druga stvar je kada pozovem 40 članova žirija, oni uvek glasaju sa kim su dobri od mentora. Kako bismo izbegli bilo kakva prijateljska glasanja, odlučili smo da ove godine izbacimo žiri - zaključio je Saša za Grand.

Polufinale najgledanijeg takmičenja Zvezde Granda, održaće se u četvrtak 24. juna u 22h na TV Prva, kada ćemo dobiti i deset finalista, a samo jedan od njih poneće prestižnu titulu Zvezde Granda i osvojiti vredne nagrade.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas