Koju hranu ne treba da držimo u frižideru? Biće manje ukusna i brže će da se pokvari
Neće sve ostati dugo sveže, izlažući se niskim temperaturama.
Neće sve ostati dugo sveže, izlažući se niskim temperaturama.
Iako se sve više promoviše upotreba sirove hrane ili minimalnog kuvanja namirnica kako bi se iz njih izvuklo što više nutrijenata, ponekad je namirnicu potrebno skuvati da bi bila zdravija.
Krastavci, paradajz, mirođija, so i biber po ukusu, malo biljnog ulja – jednostavna, ukusna i veoma popularna salata već nekoliko godina izaziva brojne kontroverze.
Tajna koju iskusne domaćice odavno znaju
Kada je antiinflamatorna ishrana u pitanju, evo kojim namirnicama treba da date prednost.
Septembar je vreme kada se u brojnim kuhinjama pripremaju zimnice
Kako može da pogorša, tako neka hrana može i da popravi stanje kože
Preplanuli ten je često znak letnjih dana provedenih na suncu i može dodati zdrav i blistav izgled svakom tenu.
Najočiglednija razlika između paradajza i čeri paradajza je u veličina i oblik. Ipak, kulinarski majstori ističu da postoje suptilnije razlike koje naša nepca osećaju i tiču se teksture i ukusa....
Paradajz je veoma važan izvor kalijuma koji gubimo u toku toplih letnjih dana i kada su vrućine, zato je važno da se uvrsti u ishranu u ovom periodu.