Oglas
· · Komentari: 0
NEGA KOSE

BEZ POSETE FRIZERU: Kako da posvetlite kosu kod kuće bez korišćenja štetnih hemikalija

Osim što će biti svetlija, takođe će biti mekša i jača.

1605604788_Depositphotos_169290952_s-2019.jpg
Foto: Depozit
Oglas

Preparati za izbeljivanje kose mogu biti toliko štetni da će vam trebati meseci, a možda i godine da oporavite kosu.

Postoji i nekoliko mogućnosti koje su prirodne i neće oštetiti kosu.

Limeta, cimet, med i sirće su samo neki od sastojaka koji će vam pomoći da prosvetlite kosu.

Pročitajte još: Slavne lepotice sinoć su prošetale u zanosnim kombinacijama, a sve oči su "pale" na DžEJ LO (FOTO)

Čaj od kamilice i limete

Kamilica ima brojne zdravstvene koristi pa je dobar izbor za prirodni tretman kose.

Skuvajte dve šolje vode i stavite pet vrećica čaja od kamilice i dve kašičice soka od limete. Sačekajte da se ohladi i sipajte tešnost u bocu sa raspršivačem. Nanesite je ravnomerno na celu kosu. Sačekajte da se osuši, nanestite regeneratom i isperite kosu. 

Razliku ćete videte već posle dva do tri korišćenja!

Pročitajte još: Istraživanje otkriva: Koliko DUGO se žene šminkaju da bi postigle PRIRODAN IZGLED

Cimet i regenerator

Cimet je uobičajen sastojak u mnogim proizvodima koji su dostupni na tržištu, jer osim što pruža brojne pogodnosti, njegov miris i ukus su jedinstveni.

U pola šolje regeneratora dodajte tri kašike cimeta. Dobro promešajte dok ne dobijete gustu kremu. Nanesite je na kosu. Ostavite da odstoji tri-četiri sata pa temeljito operite i isperite.

Foto: Depozit
Cimet je sjajan prijatelj kada je reč o tretmanima za kosu, budući da je važan sastojak koji možete koristiti za postizanje one svetle boje koju svi želimo

Pročitajte još: Kako da ponesete ROLKU ove jeseni? Sako nije rezervisan samo za košulju (FOTO)

Med, sirće i limeta

Limeta je bogata antioksidansima. Pomaže da uklonimo suvišno ulja sa kose, čini je sjajnom, te posvetljuje kosu.

Pročitajte još: RAZOTKRIJTE MITOVE: Saveti za lepotu slavnih koji su potpuno beskorisni

U posudu sa zagrejanom vodom dodajte dve kašike meda, dve kašike jabukovog sirćeta i sok od pola limete. Dobro promešajte i ostavite da se hladi nekoliko minuta. Nakon što se ohladi, nanesite smesu na vlažnu kosu. Masirajte glavu i ostavite da deluje 20 minuta, pa temeljno isperite.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas