Oglas
· · Komentari: 0
OTVORENO

Ceca otkrila zbog čega ne želi da snimi duet sa Anastasijom!

Pevačica otkrila detalje

1610207455_ceca.jpg
Foto: YouTube printscreen /Svetlana Ceca Raznatovic
Oglas

Ceca Ražnatović, gostujući u jednoj emisiji pričala je o svojoj naslednici Anastasiji i rekla šta misli o tome, što je Anastasija krenula njenim stopa.

Pročitajte još: Sanja Kužet je jedna od naših najlepših voditeljki, a pogledajte kako izgleda njena rođena sestra (FOTO)

Popularna pevačica otkrila je i da li će sa svojom naslednicom snimiti duet.

- Mlada je ona još uvek na estradi, i potpuno je svesna da je na početku karijere. Ma ne odbijam ja, odbija ona. Nije do mene. Imala sam  neku pesmu i kažem joj: "Super bi bilo da ti i ja snimimo duet", ona kaže: "Ne, mislim da još nije vreme da ti i ja radimo na duetu". Ona je skromna devojka. Stalno se konsultujemo, i sa njom i Veljkom. I ona sa mnom, idemo zajedno u studio. Ona je aktivna, vredna- rekla je Ceca u emisiji "Svitanje" i otkrila da  li je ona Anastasiji najveći kritičar:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

- Kritična jesam, ja sam objektivna. Ako tražiš moje mišljenje, očekujem da ću iskreno i da ti kažem. Ja nisam u fazonu: - Divna si, to ti je sve fenomenalno i super. Ne činim joj tako nikakvu uslugu. Kažem joj kad mi se ne sviđa kako je otpevala, ovo možeš bolje. Ne da ja sad namećem svoj model pevanja, to mi nikada ne bi palo na pamet. Ona gradi sebe. Ali da pokuša ponovo, dodaj još neku fazu ovde... I zaista sluša, jer ima apsolutno poverenje u mene. Kada je u gluvoj sobi i kada počne da prevrće očima, tačno znam da sam je udavila. I onda je pitam: "Da li ti to prevrćeš očima", a ona kao "Ma ne. U redu je, opet ću". Mislim majkina ćerka, i ja to isto radim kada sam u gluvoj sobi - zaključila je pevačica.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas