Oglas
· · Komentari: 0
MELEM

Čudesni MELEM Irine Volivikove: Bol u ZGLOBOVIMA kao rukom odnet

Svako može da napravi ovaj melem koji potiče s juga Rusije, a pomaže kod svih uganuća, iščašenja, ukočenja, ušinuća, bolova skeleta i mišića

1610528013_Depositphotos_138927292_xl-2015.jpg
Foto: Depozitfoto
Oglas

Bolji je od bilo koje reklame, ne košta gotovo ništa, sem truda i vaše vere da ćete ga dobro napraviti. Melem za sve probleme sa skeletom, zglobovima i mišićima stiže sa juga Rusije, pravo iz tajne škrinje Irine Volovikove. Nije ga ona izmislila, samo ga je preuzela od svoje bake koja ga je koristila za sve boljke kostiju.

Pročitajte još: Želite seks, ali treba vam mala pomoć? Ovo je najjači RUSKI AFRODIZIJAK

Bakin starinski recept i danas je aktuelan za sva uganuća, iščašenja, ukočenja, ušinuća,bolove skeleta i mišića.

List rena Foto: Depozit
Glavni sastojak je sveže lišće rena.

Glavni sastojak je - lišće rena. Sigurno znate da koren rena ima i lišće i da raste kako u Rusiji, tako i u Srbiji. Potrebno je tokom leta ubrati lišće rena jer je ono glavni sastojak melema koji će vam donositi olakšanje za se bolove kostiju i mišića.

Uz to, ovaj melem, kada se uzima oralno, izbacuje soli iz organiza, leči atomačne probleme i bori se protiv virusa, bakterija i patogena svih vrsta.

Pročitajte još: ČUVENI lekar MOLOHOV se kune u KRALJA JESENI i CARA ZIME: Rusi leče 20 BOLESTI belim korenom!

Recept:

Uberite lišće rena, operite ga, i stavite u vodu da baci samo jedan ključ, zatim ga sameljite u mašini za mlevenja mesa. Osetiće se snažan miris rena koji tera suze na oči, opojan i lekovit antiseptik.

Foto: Depozit

Samleveno lišće rena stavite u teglu do polovine. Dodajte kašiku meda. Zalijte alkoholom od 50 % ili rakijom. Promešati kašikom da se med rastvori i sjedini sa sastojcima, zatvoriti teglu i polako je okretati dok se sve lepo ne izmeša i ne postane jednoobrazna smesa.

Ostavite teglu u mraku i mućkajte je svakog dana.

Ostavi se da stoji na tamnom mestu dve do tri nedelje, ali se svakog dana promućka tegla najmanje sva puta.

Kroz tri nedelje melem bi trebalo procedi kroz nekoliko gaza da ne ostane nijedna čestica.

Pročitajte još: Ruski travar DMITRI: Muškarci, ne kupujte skupe preparate, OVA BILJKA sprečava ĆELAVOST

Kako se nanosi?
Ako je namena neko bolno mesto, zglobovi, mišići onda se melem od listova rena koristi tako što se natopi kompresa koja se zatim zavojem pričvrsti na bolno mesto.Prethodno treba proveriti da li koža ima reakciju na jak melem od lista rena. Stavite malo na kožu i sačekajte reakciju.

Koristi se na dva načina: nanošenjem na bolna mesta i oralnim uzimanjem.

Drugi način upotrebe melema je oralno, za unutrašnju upotrebu. Pije se najčešće razblažen u mlakoj vodi u slučaju kašlja, nazeba, virusa, gripa, uzima se po jedna kašičica pola sata pre jela.

Melem je dobar za stomak i izbeljivanje pigmentacije.

Ovaj melem je, kažu, najmoćniji kod angine. Takođe, koristi se i kod stomačnih problema. Posebno je popularan za izbeljivanje kože od pigmentacije i uopšte , za svetliji ten.

- Budući da je jak antiseptik može da se koristi za sve porobleme sa kožom, stomakom, može da posluži za bolesne desni - savetuje Irina Volovik.

Primena je mnogo, a pošto je reč o moćnom i jakom sredstvu ima ograničenja: ne bi trebalo da ga koriste oni koji imaju problema sa želucem, dok se trudnicama preporučuje umerena upotreba.

Pročitajte još: EKSKLUZIVNO: Drevni LEK monaha sa Svete Gore koji "DIŽE iz MRTVIH" (RECEPT)

U svakom slučaju, ako leti preskočite i zaboravite da napravite ovaj čudesni melem za zimu, uvek imate popravni, na jesen. Tada možete da napravite melem od korena rena, koji stiže u poznu jesen. Pravi se na isti način, male su razlike u svojstvima, a korist je velika.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas