Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
МЕЛЕМ

Чудесни МЕЛЕМ Ирине Воливикове: Бол у ЗГЛОБОВИМА као руком однет

Свако може да направи овај мелем који потиче с југа Русије, а помаже код свих уганућа, ишчашења, укочења, ушинућа, болова скелета и мишића

1610528013_Depositphotos_138927292_xl-2015.jpg
Фото: Депозитфото
Oglas

Бољи је од било које рекламе, не кошта готово ништа, сем труда и ваше вере да ћете га добро направити. Мелем за све проблеме са скелетом, зглобовима и мишићима стиже са југа Русије, право из тајне шкриње Ирине Воловикове. Није га она измислила, само га је преузела од своје баке која га је користила за све бољке костију.

Прочитајте још: Желите секс, али треба вам мала помоћ? Ово је најјачи РУСКИ АФРОДИЗИЈАК

Бакин старински рецепт и данас је актуелан за сва уганућа, ишчашења, укочења, ушинућа,болове скелета и мишића.

Лист рена Фото: Депозит
Главни састојак је свеже лишће рена.

Главни састојак је - лишће рена. Сигурно знате да корен рена има и лишће и да расте како у Русији, тако и у Србији. Потребно је током лета убрати лишће рена јер је оно главни састојак мелема који ће вам доносити олакшање за се болове костију и мишића.

Уз то, овај мелем, када се узима орално, избацује соли из организа, лечи атомачне проблеме и бори се против вируса, бактерија и патогена свих врста.

Прочитајте још: ЧУВЕНИ лекар МОЛОХОВ се куне у КРАЉА ЈЕСЕНИ и ЦАРА ЗИМЕ: Руси лече 20 БОЛЕСТИ белим кореном!

Рецепт:

Уберите лишће рена, оперите га, и ставите у воду да баци само један кључ, затим га самељите у машини за млевења меса. Осетиће се снажан мирис рена који тера сузе на очи, опојан и лековит антисептик.

Фото: Депозит

Самлевено лишће рена ставите у теглу до половине. Додајте кашику меда. Залијте алкохолом од 50 % или ракијом. Промешати кашиком да се мед раствори и сједини са састојцима, затворити теглу и полако је окретати док се све лепо не измеша и не постане једнообразна смеса.

Оставите теглу у мраку и мућкајте је сваког дана.

Остави се да стоји на тамном месту две до три недеље, али се сваког дана промућка тегла најмање сва пута.

Кроз три недеље мелем би требало процеди кроз неколико газа да не остане ниједна честица.

Прочитајте још: Руски травар ДМИТРИ: Мушкарци, не купујте скупе препарате, ОВА БИЉКА спречава ЋЕЛАВОСТ

Како се наноси?
Ако је намена неко болно место, зглобови, мишићи онда се мелем од листова рена користи тако што се натопи компреса која се затим завојем причврсти на болно место.Претходно треба проверити да ли кожа има реакцију на јак мелем од листа рена. Ставите мало на кожу и сачекајте реакцију.

Користи се на два начина: наношењем на болна места и оралним узимањем.

Други начин употребе мелема је орално, за унутрашњу употребу. Пије се најчешће разблажен у млакој води у случају кашља, назеба, вируса, грипа, узима се по једна кашичица пола сата пре јела.

Мелем је добар за стомак и избељивање пигментације.

Овај мелем је, кажу, најмоћнији код ангине. Такође, користи се и код стомачних проблема. Посебно је популаран за избељивање коже од пигментације и уопште , за светлији тен.

- Будући да је јак антисептик може да се користи за све пороблеме са кожом, стомаком, може да послужи за болесне десни - саветује Ирина Воловик.

Примена је много, а пошто је реч о моћном и јаком средству има ограничења: не би требало да га користе они који имају проблема са желуцем, док се трудницама препоручује умерена употреба.

Прочитајте још: ЕКСКЛУЗИВНО: Древни ЛЕК монаха са Свете Горе који "ДИЖЕ из МРТВИХ" (РЕЦЕПТ)

У сваком случају, ако лети прескочите и заборавите да направите овај чудесни мелем за зиму, увек имате поправни, на јесен. Тада можете да направите мелем од корена рена, који стиже у позну јесен. Прави се на исти начин, мале су разлике у својствима, а корист је велика.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas