Oglas
· · Komentari: 0
SMEŠNO

Devojka poručila haljinu za 20 000 dinara: Kada je videla šta joj je STIGLO, nije mogla da prestane da se smeje

Popularna tik-tokerka poručila je preko interneta haljinu koja je koštala čak 20 000 dinara.

1610439116_pjimage--6-.jpg
Foto: Printskrin / tiktok / annadinh
Oglas

U videu koji je objavila na društvenoj mreži Tik Tok, pokazala je šta je želela da poruči i šta joj je tom prilikom stiglo. Naime, ona je želela dugu, elegenantu šljokičavu plavu haljinu, a stiglo joj je nešto sasvim drugo.

Pročitajte još: SUPERMOĆ KNJIGA: Čitanje ublažava stres, a reč "CIMET" aktivira osećaj za miris

Kada je videla šta je dobila, nije mogla da prestane da se smeje.

Pročitajte još: Šta FENG ŠUI kaže o tome kako treba da izgledaju ženske TAŠNE?

Mnogi ispod njenog videa su ostavljali komentare pitajući je gde je kupila kako bi znali da zaobiđu taj sajt; neki su pisali da ovo povređuje njihov modni ukus, dok je jedna pratiteljka rekla da ona radi u jednom butiku i uvek savetuje mušterije da ne kupuju preko interneta.

@annadinh

can’t ever trust ordering dresses online smh 🤦🏽‍♀️##greenscreen ##NBAIsBack ##needtoknow ##PerfectGifts

♬ original sound - Madeline

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas