· · Komentari: 0
TORBE

Imali ste je i bacili je, a sada je ova TAŠNA ponovo moderna

Neverovatno! Da li postoji neki modni detalj i deo garderobe koji je u trendu, a da se već nije nosio?

1608794009_azarstudio.PNG
Foto: Instagram/ screenshot azar_studio

Ovog puta reč je o neverovatnoj torbi koju su nosile naše bake. Mrežasta torba koja se skupi u šaku i strpa u tašnu, a nosi se samo kada žena nešto kupi na pijaci, sada je ponovo moderna!

Pročitajte još: Predstavljaju spoj jednostavnog stila i novogodišnjeg duha: Ove DžEMPERE morate imati za praznike

Modni kreatori su odišli korak dalje i od mrežastog cegera napravili totalno modernu tašnu koju žena mora da ima u 2021. godini!

Pod hitno "iskopajte" mrežasti ceger!

Velikom povratku mrežastog cegera kumovala je sve veća ekološka svest. U želji da se izbaci plastika žene su počele da nose platnene kese. Mrežasta torba je, međutim, još praktičnija jer može beskonačno da se širi.

Pročitajte još: Čarobno i ženstveno: Uz ove haljine proleće 2021. biće neponovljivo

Pletena ili štrikana od različitih materijala, pa i reciklirane plastike, u nezamislivim bojama, ova torba je i lep modni detalj. Nosi se u ruci, ali novi modeli su i za rame.

Pročitajte još: Budite zavodnica kao Džej Lo: Ponesite trendi kaput i čizme i ostavite sve bez daha (FOTO)

Postoji rešenje i za sitnice koje je dovoljno staviti u šaren neseser i mrežasti ceger će promeniti boju!

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.