· · Komentari: 0
ŽIVOTNI PROBLEMI

Istina je na VIDELU! Evo čega se najviše MUŠKARCI PLAŠE

Istraživanja su pokazala da je jedna od važnijih briga za pripadnike jačeg pola bilapolitika i stanje u državi, a tek kasnije porodica, okolina i budućnost.

1600121535_muskarci.jpg
Foto: Pixabay

Muškarici su škrti na emocijama, ne vole da govore o svojim osećanjima i to zapravo ostavlja negativne posledice i po njih i po njihovu okolinu, tvrde istraživači kompanije Harry's.

Pročitajte još: ZAŠTO su neke žene USPEŠNIJE od drugih? Evo odgovora u 13 lekcija, da li ste i vi takve?

Kompanija Harry's želela je ipak da razbije iluziju nedodirljivog muškarca, pa je sprovela jedno opsežno istraživanje i pronašla listu stvari, koje neprestano brinu muškarce. 

Pročitajte još: ZALJUBITE se ponovo u svoj dom i nparavite SAMI mirisni RAJ

Najveći problem za muškarce bili su posao i novac. Naime, čak 17 odsto muškaraca brinulo je o svom poslu, a 16 odsto samo o prihodima.

Najveći faktori bili su posao i novac. Naime, čak 17 odsto muškaraca brinulo je o svom poslu, a 16 odsto samo o prihodima. Druga briga po redu bila je zdravlje, pa nakon toga njihova deca. Neobično, ali sledeća briga bila je politika i stanje u državi, a tek kasnije porodica, okolina i budućnost.

Pročitajte još: BRBLJIVCI na poslu zamajavaju zaposlene, kako ih UĆUTATI?

Donosimo vam spisak najzanimljivijih odgovora koje je kompanije izdvojila iz svog istraživanja:

  •  Voleo bih da mi je žena češće kod kuće. Ona je doktorka je i pod velikim je stresom, a to donosi našoj kući.  Hteo bih da je tu za porodicu i da manje radi. Da li je to tako loše? (muškarac, 29 godina)
  • Želeo bih da imam lepše i simetričnije lice. Želim da nabavim nove zube, lepšu kosu i veće bicepse. Nema puno stvari koje volim na sebi. (muškarac, 25 godina iz Koventrija)
  • Jednostavno želim da se osećam voljeno. Ponekad se osećam kao da me ignoriše. Želeo bih da se otvori i kaže mi šta zaista misli o meni. Osećam se loše i kada prijatelje zatrpam svojim prblemima. Ne zanam sam kako da ih rešim i osećam se jadno zbog oslanjanja na porodicu. (Devon, 29 godina) 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.