Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЖИВОТНИ ПРОБЛЕМИ

Истина је на ВИДЕЛУ! Ево чега се највише МУШКАРЦИ ПЛАШЕ

Истраживања су показала да је једна од важнијих брига за припаднике јачег пола билаполитика и стање у држави, а тек касније породица, околина и будућност.

1600121535_muskarci.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Мушкарици су шкрти на емоцијама, не воле да говоре о својим осећањима и то заправо оставља негативне последице и по њих и по њихову околину, тврде истраживачи компаније Харрy'с.

Прочитајте још: ЗАШТО су неке жене УСПЕШНИЈЕ од других? Ево одговора у 13 лекција, да ли сте и ви такве?

Компанија Харрy'с желела је ипак да разбије илузију недодирљивог мушкарца, па је спровела једно опсежно истраживање и пронашла листу ствари, које непрестано брину мушкарце. 

Прочитајте још: ЗАЉУБИТЕ се поново у свој дом и нпаравите САМИ мирисни РАЈ

Највећи проблем за мушкарце били су посао и новац. Наиме, чак 17 одсто мушкараца бринуло је о свом послу, а 16 одсто само о приходима.

Највећи фактори били су посао и новац. Наиме, чак 17 одсто мушкараца бринуло је о свом послу, а 16 одсто само о приходима. Друга брига по реду била је здравље, па након тога њихова деца. Необично, али следећа брига била је политика и стање у држави, а тек касније породица, околина и будућност.

Прочитајте још: БРБЉИВЦИ на послу замајавају запослене, како их УЋУТАТИ?

Доносимо вам списак најзанимљивијих одговора које је компаније издвојила из свог истраживања:

  •  Волео бих да ми је жена чешће код куће. Она је докторка је и под великим је стресом, а то доноси нашој кући.  Хтео бих да је ту за породицу и да мање ради. Да ли је то тако лоше? (мушкарац, 29 година)
  • Желео бих да имам лепше и симетричније лице. Желим да набавим нове зубе, лепшу косу и веће бицепсе. Нема пуно ствари које волим на себи. (мушкарац, 25 година из Ковентрија)
  • Једноставно желим да се осећам вољено. Понекад се осећам као да ме игнорише. Желео бих да се отвори и каже ми шта заиста мисли о мени. Осећам се лоше и када пријатеље затрпам својим прблемима. Не занам сам како да их решим и осећам се јадно због ослањања на породицу. (Девон, 29 година) 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas