Oglas
· · Komentari: 0
RAZVOD

Nakon tri godine braka razvodi se CARDI B

Još jedan razvod na svetskoj sceni

1600244964_cardi-b.jpg
Foto: YouTube printscreen /Clevver News
Oglas

Jedna od najpopularnijih reperki, Kardi Bi, podnela je papire za razvod, nakon samo tri godine provedenih u braku sa suprugom Kiaijom Kephojzeom. 

Pročitajte još: Kejt Vinslet otvorila dušu: Ova dva reditelja su mi zagorčala život

Par koji je 2018. godine dobio ćerkicu, odlučili su da stave tačku na svoj brak, jer više ne mogu da funkcionišu zajedno. Kardi je zatražila starateljstvi, ali je u papirima za razvod koje je u utorak podnela u Atlanti, naglasila da očekuje od bivšeg supruga da učestvuje potpuno u odgajanju njihove ćerke, kao i u finansijskom smislu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yea it’s 94 degrees where I’m at ,I’m still finna wear this jacket

A post shared by Cardi B (@iamcardib) on

Ovo nije prvi put da se par rastavljao. Cardi B je na Instagramu 2018. objavila da više nisu zajedno, ali uskoro su se pomirili. Od tada, suprug je pratio svuda, a čak je bio s njom na bini tokom dodele Gremi nagrada 2019. 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas