· · Komentari: 0
ISKRENO

Ove POZNATE LIČNOSTI su prošle kroz pakao bulimije i anoreksije: Pevačica ispričala traumatično iskustvo

Bulimija je poremećaj u ishrani, koji kao i anoreksija svara veliku nervozu, s tom razlikom što se osobe koje boluju od bulimije prejedaju, dok anoreksičari zbog iskrivljene slike o sebi počinju da se izgladnjuju.

Untitled.jpg
Foto: YouTube printscreen /Storytube Rewind

Bulimija, poput anoreksije uglavnom pogađa mlade žene, ali u današnje vreme sve je više muškaraca koji pate od ovih teških oboljenja, a mnoge svetske zvezde prošle su kroz njihov pakao. 

Pročitajte još: Pevač prekinuo uživo nastup i spasio obožavateljku od SAMOUBISTVA

Nikol Šerzinger u potresnoj ispovesti otvoreno je pričala o borbi s bulimijom i zašto je o tome toliko ćutala: - S 14 godina počela sam da trčim. Nekad sam ustajala usred noći i trčala jer sam bila uverena da moram da budem mršavija i da bedra moraju da mi izgledaju lepše - jedna je od izjava pevačice iz intervjua.

Nije imala samopouzdanja i njeni problemi s bulimijom počeli su u vreme kada je bila članica "Pussycat Dollsa" i to je ostavilo traga na njoj. 

- Bila sam zarobljena i bulimija mi je ukrala sreću, uspomene i samopouzdanje. U vreme dok sam pevala s bendom nisam htela da pričam, jer me je bio sram. Ali, kada sam konačno priznala da imam problem i kad sam to podelila sa svetom, shvatila sam da mi je mnogo pomoglo - rekla je Nikol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

‪Casual quarantine hair, don’t care 😉🖤‬

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger) on

Pored Nikol, problem sa poremećajem u ishrani priznali su: Princeza Diana, Britni Spirs, Nikol Riči, Džesika Alba, pokojna Ejmi Vajnhaus, Kejt Blanšet, Lejdi Gaga, kao i muškarci iz sveta glume i muzike, među kojima su: Elton Džon, Bili Bob Torton, Ešli Hamilton i mnogi drugi. 

Pročitajte još: Popularna pevačica iznela šokantne detalje o zlostavljanju u braku: Tukao me i drogirao

Svi oni imaju jedan koristan savet za sve mlade ljude, koji prolaze kroz sličnu situaciju. Obavezno se obratiti lekaru i boriti maksimalno, kako posledice ne bi bile trajne ili tragične!

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.