Oglas
· · Komentari: 0
UREĐENJE DOMA

Pogledajte STO koji u nekoliko sekundi postaje POLICA: Savršen višenamenski komad nameštaja za mali stan! (VIDEO)

U malim stanovima korisno je imati stvari koje su višenamenske. Domaći proizvođači nameštaja su sa ovim stolom koji postaje polica, odlično odgovorili izazovu.

1620913396_Untitledgg500.png
FOTO: Printskrin/ Instagram/ majstorskooko
Oglas

Dizajner enterijera sa Instagram profila majstorskooko, podelio je sa pratiocima neverovatno koristan komad nameštaja, koji može odlično da posluži u malim prostorima.

Pročitajte još: MATIČNJAK leči probavu, srce i živce - posadite ga na terasi i dobićete prirodnu kućnu apoteku! (VIDEO)

Mali stanovi su izuzetno nezgodni za uređenje, to znaju svi koji žive ili su živeli u skučenom prostoru.

Sto se rotira jednostavnim mehanizmom i za nekoliko sekundi postaje polica.

Ponekad poželite da imate lep sto za novogodišnju večeru sa prijateljima, a leti vam, pošto provodite više vremena napolju, odgovara da imate policu za odlaganje knjiga koje su se nakupile tokom hladnih dana. Kako da uklopite svoje raspoloženje i želje u malom prostoru? 

Pročitajte još: Kreativno rešenje koje može da iskopira svako: Kako da u JEDNOJ dečijoj sobi napravite mesta za DVA deteta! (FOTO)

Uz ovaj trik, lako ćete menjati izgled stana u skladu sa svojim željama. Potreban vam je sto? Nikakav problem. Polica? Tu je za 30 sekundi!

Višefunkcionalni nameštaj je odavno hit u svetu, a primećujemo da se sve češće pojavljuje i na našem tržištu.

Pročitajte još: Uštedite prostor u kuhinji uz ovaj TRIK i zauvek se otarasite sušilice za sudove! (VIDEO)

Na snimku ispod, pogledajte kako se sto rotira, na jednostavnom mehanizmu, i postaje polica.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU  

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas