· · Komentari: 0
PAMETNI UREĐAJI

Pozitivne strane! Evo kako MODERNA TEHNOLOGIJA doprinosi kvalitetnijem životu

Skloni smo da modernim tehnologijama i pametnim uređajima oko nas pridajemo negativne kritike kada je reč o njihovom uticaju na život. Naprotiv, evo kako su one doprinele boljem životu

1595021782_Health-app---Depositphotos.jpg
Foto: Depositphotos

Naša svakodnevnica neprestano se menja, a te promene upravno u najvećoj meri uzrokuju moderne tehnologije i njihov neprestani razvoj. Tako danas ispovremeno možemo obavljati više poslova, kupovati iz fotelja i virtuelno se susretati sa ljudima širom sveta.

Pročitajte još: NE NASEDAJTE! Napravite sami NEOPHODAN deo za MOBILNI (VIDEO)

Tehnologije mogu da olakšaju naš život, ali ključna odluka je na nama kako ćemo ih koristiti

Tehnologija nam otvara mnoge nove prilike. Tako će pojedinci neodgovornim ponašanjem dopustiti da pametni uređaji nadvladaju njima samima i odvoje ih od realnog društvenog života.

Sa druge strane, moderne tehnologije donele su i mnoge pozitivne prilike i izmenile naš život olakšavajući nam neke aktivnosti.

Pročitajte još: Tehnološka POBEDA: Evropol razbio mrežu za komunikaciju koju su koristile HILJADE KRIMINALACA

Donosimo vam tri glavne prednosti modernih tehnologije koje su naš život učinile lakšim i zanimljivijim.

Lakši pronalazak ljubavnog partnera

Internet je pružio veću mogućnost izbora bilo partnera za dugoročne mreže ili kratke avanture. Mnogobrojne aplikacije nude prilike za pronalazak ljubavnog partnera za jednu noć ili za ceo život.

Pročitajte još: 5G MREŽA pokorila Ameriku!

Takođe, svedoci smo i da su mnogi novi ljubavni parovi i brakovi stvoreni upravo na internetu. Naravno, uvek ostaje onaj savet da potencijalnog partnera sa mreže obavezno bolje upoznamo i u stvarnom svetu pre nekih većih odluka u partnerskim odnosima.


Foto: Depositphotos

Najbolje poslovne prilike

Internet je promenio i mogućnost pronalaska željenog posla, pa nikada do sada nije bilo lakše pronaći bolje poslovne prilike.

Pročitajte još: MOGUĆE JE! Kako da prepoznate da li vas je neko stavio na "MUTE" na INSTAGRAMU?

Internet igra veoma važnu ulogu u modernom poslovnom svijetu, a mnogi poslovi koji pre 10 godina nisu postojali danas su dostupni zahvaljujući globalnoj mreži. Takođe, danas se uspešan biznis može voditi iz vlastite sobe, sarađujući sa celim svetom. Tehnologija nam je omogućila neverovatne poslovne prilike, a na nama je samo da ih pozitivno iskoristimo.

Praćenje zdravstvenih parametara

Pročitajte još: GOLIŠAVE slike na INSTAGRAMU kako biste privukli pratioce? Proverite da li ova TAKTIKA radi

Moderni tehnološki uređaji prate otkucaje srca, nivo kiseonika u krvi, nivo šećera, krvni pritisak, reakcije na nadražaje oko nas i mnoge druge zdravstvene parametre, koji bi dalje mogli da nam ukažu i na prve zdravstvene probleme kako bi reagovali na vreme.

Mnogo parametra ljudske svakodnevice se prati, a sve to bi trebalo da omogući lekarima i stručnjacima da bolje razumeju ne samo vaše, već zdravlje celokupne nacije. Tehnologija bi nam mogla pomoći u stvaranju zdravije nacije, ali odgovornost na kraju ostaje na pojedincima.

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.