Oglas
· · Komentari: 1
OTVORENO

Poznata SRPSKA pevačica preživela pakao: Od bolova sam padala u nesvest, bila sam na ivici smrti

Iako joj život deluje kao savršen, pevačica je otkrila i do sada nepoznate detalje o paklu kroz koji je prošla

1598440523_katarina_gruic_14062020_0025.jpg
Foto: Ataimages
Oglas

Katarina Grujić, važi za jednu od uspešnih i uvek raspoloženih pevačica, ali je malo poznato da je prošle godine preživela veoma teške i stresne momente.

Pročitajte još:  Tanja Savić očajna: Sinovi postaju kao otac

Ona je prošla pravu borbu za život, počeli su da joj otkazuju bubrezi i ozbiljno joj je bio ugrožen život:

- I danas mi je teško da se prisećam tog perioda. Vratila sam se kući sa Jahorine u strašnim bolovima. Kidalo me je sve u stomaku, ali i u predelu bubrega. Otišla sam kod lekara, međutim, doktori su me u tom trenutku uveravali da je sve u redu. Dok su oni govorili da mi nije ništa, ja sam od bolova padala u nesvest - kaže Kaća i dodaje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Good morning 🌍 @klaralinee ❤️ #beachlife 🏖

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

Primala sam injekcije i išla na nastupe. Na bini sam pevala i igrala jer nisam htela da izneverim publiku, a u sebi sam umirala od bolova. Nakon nekoliko meseci takvog pakla, završila sam u bolnici. Lekari nisu mogli da veruju u kakvom stanju mi je bio bubreg. Govorili su mi da otkazuje, da će morati da ga izvade. U jednom momentu mi je bilo toliko loše da sam se ozbiljno zabrinula za svoj život. Porodica je sve vreme bila uz mene i svi su došli u bolnicu da se testiraju. Želeli su da se utvrdi ko od njih može, ukoliko, ne daj Bože, bude potrebno, da mi donira bubreg. Sestra je odmah rekla: "Ja ću", kao i majka i otac. Gledam ih, znam da hoće da mi pomognu, a duša me boli kada pomislim da bi neko od njih mogao ostati bez tog organa. Neizmerno sam im zahvalna, to se ne zaboravlja. Oni su moji jedini pravi prijatelji - nastavlja pevačica i otkriva da je u bolnici preživela pravu dramu, dobila je gušenje:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Go wild for a while 🐯 #partytime

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on

 - Lekari su me odveli na skener i tada su mi intravenski ubrizgali kontrast na koji sam, kako se kasnije ispostavilo, bila alergična. Počela sam da se gušim, nisam mogla da dođem do daha. Uhvatila me je strašna panika. Tada je nastala prava drama. U tih nekoliko sekundi ceo život mi je prošao kroz glavu.

Pročitajte još: Mira Škorić progovorila o BORBI SA RAKOM: Počela sam da osećam umor, a onda sam saznala STRAŠNU ISTINU

- Doktori su odmah reagovali i dali su mi injekciju. Da nisam bila okružena stručnjacima, verovatno bih se ugušila. Bilo je jezivo! Taj period u bolnici mi je pomogao da shvatim na koga u životu mogu da se oslonim. Zapravo, zaključila sam da imam porodicu i mali broj prijatelja. Ma ne volim da pričam o tom periodu, ne volim da se sećam - zaključila je poznata pevačica. 

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas