Oglas
· · Komentari: 0
elegancija

Šepurenje može da počne: Marion Kotijar i Bela Hadid obeležile prvo veče Kanskog festivala! (FOTO/VIDEO)

Kanski festival je u punom zamahu, a sa njim i modna izdanja poznatih.

1625745904_pjimage--4-.jpg
FOTO: Printskrin/ Jutjub/ StormShadowCrew
Oglas

Kanski festival je počeo pre dva dana i trajaće do 17. jula. Nakon prošlogodišnjeg otkazivanja čuvenog festivala zbog pandemije, deluje da su zvezde sa A - liste i više nego srećne da prošetaju crvenim tepihom.

Na crvenom tepihu očekuju se brojne zvezde kao što su Džodi Foster, Šon Pen, Tilda Svinton ili Adam Drajver. U konkurenciji za nagrade su rediteljske veličine poput Vesa Andersona, Fransoa Ozona, Žaka Odijara i Pola Verhovena.

Pročitajte još: Wolf frizura: Najpopularniji trend sa preko 100 miliona pregleda! Stoji svima, a lako se održava (FOTO)

Otvaranje su obeležile glumica Marion Kotijar i manekenka Bela Hadid. Obe su se obukle kako prilika nalaže i oduševile sve prisutne svojom elegantnom pojavom.

Marion Kotijar

Popularna glumica se opredelila za elegantnu haljinu, sa pravom dozom modernog. Metalik haljina na jedno rame, uska u struku i sa čipkanim momentom je ostavila sve prisutne očaranim. Uz haljinu je uklopila srebrne cipele, diskretan nakit i kosu zabačenu na leđa. 

Haljina je deo Šanelove jesenje kolekcije za 2020. godinu.

 

 

Bela Hadid 

Dok je Marion promovisala elegantan model sa dozom modernog, Bela se opredelila za dozu seksipila. U beloj haljini Žan Pola Gotjea, koja se protezala do poda, sa dugim šlepom od tila, koji je korišćen i oko vrata u ukrštenoj poziciji, mlada manekenka je ostavila utisak kod svih prisutnih.

Modnu kombinaciju je upotpunila visoko podignutom punđom i luksuznim Šopard nakitom - dijamantskim minđušama i prstenjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara 👠 (@hadid.newss)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by fan page🌬 (@myheartbels)

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUK 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas