Oglas
· · Komentari: 0
DIJETA

Skraćena dijeta s pomorandžama: Izgubite 2-3 kg za tri dana

Smršajte pomoću pomorandže

1608841925_narandza.jpg
Foto: depositphotos
Oglas

Trodnevna dijeta s pomorandžama već je odavno osvojila tržište, ali sad se pojavila i skraćena trodnevna varijanta kojom se u tom kratkom roku može izgubiti i dva do tri kilograma.

Pročitajte još: Da li je banana zaista utiče na gubitak kilograma?

Ova dijeta se ne sme držati češće od dva puta mesečno, u razmaku od najmanje dve nedelje.

 

 

 

Prvi dan

Doručkujte parče belog hleba, pomorandžu i 100g pahuljica. Za ručak uz dva parčeta hleba ide komadić lososa s limunovim sokom i zelenom salatom, a kao desert će poslužiti jedna pomorandža, kašičica meda i čaša jogurta. Za večeru propržite 150 g džigerice s par šampinjona, pojedite šaku bobičastog voća s jogurtom i jednu pomorandžu.

Drugi dan

Doručak - parče hleba s malo putera na sebi, kuvano jaje i 100 ml soka od pomorandže, dok će za ručak biti malo kuvanog graška, salata, hleb s putrom i jedna pomorandža. Večera vam donosi malo suvog mesa, pire krompir i dinstanu šargarepu i tikvice, uz to ide i čaša jogurta, 100 g svežeg ananasa i pomorandža.

Ptročitajte još: Sve počinje ujutru: Poštujete ova pravila tokom doručka i višak kilograma vas neće brinuti!

Treći dan

Doručak je malo obilniji, pa pojedite dva parčeta hleba s putrom, dva komadića sira i komad dinje, dok ćete za ručak pripremiti pirinač s govedinom, salatu od cvekle, zelja i šargarepe uz jednu pomorandžu. Večerajte kuvanu piletinu s paprikom, kuvani brokoli, prokelj i pomorandžu.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas