· · Komentari: 0
moderno

ŠMINKA za nadolazeću JESEN: Ovo su trendovi

Jesen se polako bliži, a sa njom i šansa da se iznova eksperimentiše sa šminkom i garderobom. Da biste bili upućeni na vreme, pogledajte koji se to trendovi izdvajaju kada se govori o makeup-u za 2020.

1597311649_Depositphotos_14544195_s-2019.jpg
Foto: Deposit

Izraženo rumenilo

Foto: Deposit

U slučaju da želite da naglasite samo jedan deo lica, sve ukazuje na to da se tokom jeseni najviše treba koncentrisati na obraze. U trenutku kada izaberete nijansu rumenila, slobodno četkom nanesite koji sloj više, jer ćete tako delovati sveže i odmorno.

Pročitajte još: ZA SRBE SPECIJALNA PONUDA! U ovom hotelu deca borave BESPLATNO, a dobija se i POSEBAN POPUST (FOTO)

Neočekivane boje

Plava, ljubičasta, i ciklama – sve su to boje koje se apsolutno mogu naći na vašem licu tokom jeseni 2020. Kombinujte ih na očima i usnama, a kada na primer nanesete plavu senku na oči, napravite balans tako što će ruž za usne biti neutralan ili u boji mesa.

Jake boje za jesen, plava, ljubičasta, ciklama!

Jak ajlajner

Takozvane mačje oči nikada ne izlaze iz mode. Zato ove jeseni idite i korak dalje, pa uz pomoć ajlajnera izvucite deblje linije koje idu u izrazit špic. Svakako ćete uneti malo drame u vaš uobičajen izgled, što može biti samo pozitivno.

Pročitajte još: Koje BOJE ćemo nositi JESENI 2020?

Foto: Pixabay

Bordo usne

Ako se pitate u kojoj boji da kupite karmin za nadolazeću jesen, odgovor je u nijansi crvenog vina. Osim što će vaš osmeh uz pomoć njega doći do izražaja, uz to će vam biti dovoljna još samo maskara kako biste privukli pažnju okoline.

Boja crvenog vina na usnama!

Guste obrve

Nije nikakva tajna da su guste obrve već duže vreme veoma popularne. Ono što je važno jeste podstaći prirodni izgled, zato ih nikako nemojte tetovirati. Umesto toga ih lepo začešljajte, i kratkim potezima popunite olovkom za obrve u odgovarajućoj crnoj ili braon boji.

Foto: Deposit

Monohromna terakota

Klasična jesenja boja svakako jeste narandžasta. Vi se ipak odlučite za njenu zagasitiju varijantu, nalik terakoti, pošto će zasigurno učiniti da vaše lice zablista tokom vetrovitih jesenjih dana. Ovom bojom posebno naglasite obraze i oči.

Pročitajte još: Kad je vreme za ŠIŠANJE KOSE? Ovo su SAVETI FRIZERA

Povratak krejona

LJubitelje grandž stila obradovaće vest da su oči uokvirene crnim krejonom opet in. Izvucite linije i na gornjem i na donjem kapku, a zatim slobodno razmažite krejon, jer će upravo takav nonšalantan look biti odličan za večernje izlaske.

Metalik senka za oči

Za one jesenje večeri kada se uželite nešto glamuroznijeg izgleda, setite se srebrne senke za oči. Ona će učiniti da oči deluju krupnije, te je za potpun efekat nanesite na gornji kapak, ali obavezno i celom dužinom donjeg dela trepavica.

Jesenje večeri upotpunite srebrnom senkom za oči!

Rozikasta dominacija

Foto: Pixabay

Odaberite jednu rozikastu nijansu, koju ćete onda naneti na lice u formi rumenila, senke za oči, i ruža za usne. Važno je da preparati koje koristite ne budu sjajni već mat, a treba naglasiti i kako će ovakva šminka dobro pristajati svakoj boji kože i kose.

Pročitajte još: Veštačke TREPAVICE izgledaju PRELEPO, ali traže negu kao VEVERICE

Nenašminkani izgled

Prelep čist ten, gde će vaše prirodne crte lica doći do izražaja, zaista jeste najbolji makeup za jesen. Trik je da na kožu nanesete tanak sloj laganog pudera, koji će pokriti sitne nepravilnosti, a onda hajlajterom i rumenilom istaknite obraze, oči, i čelo.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.