Oglas
· · Komentari: 0
LIČNE OSOBINE

Urlate ili LJUTITO napustite prostoriju? Evo kako se svađaju HOROSKOPSKI znaci

Već kada na prvu loptu čujete kako se neko svađa, vrlo lako možete zaključiti o kojem se zna horoskopa radi

1612996172_parovi.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Tvrdite da niste glasni u svađama, ili da nikada ne koristite psovke? Horoskopski znak otkriva o vama mnogo više nego što ste to mogli i da zamislite. 

Otkrivamo vam mračne tajne horoskopskih znakova.

Pročitajte još: Uran u Biku u januaru donosi finansijski ZEMLJOTRES: Da li treba ulagati u zlato i KRIPTOVALUTE?

Ovan će demonstrirati svoj temperament u svakoj svađi, a one su česte. Naime, ovnovi se svađaju čim sve ne ide po njihovom. Naravno, u svađu će ubaciti i neprimerene reči. Ipak, tu ima i jedna dobra strana, uvek će biti prvi koji će ponuditi izmirenje.

Blizanci imaju visok prag tolerancije, ali kad dođe do svađe možete očekivati stvarno svašta

Bik će pričati i godinama ako treba samo kako bi poravnao neke račune, a tada će ovaj, inače miran i tolerantan znak, iz sebe izbaciti sve što mu se nakupljalo u poslednje vreme.

Blizanci imaju visok prag tolerancije, ali kad dođe do svađe možete očekivati stvarno svašta. Naime, pripremite se na najgore moguće lične osobine, a uz to vas neće ni saslušati. Ipak, kad se brzo izduva, uradiće sve kako biste popričali i rešili stvar.

Pročitajte još: Muka, nevolja i nesreća: Slede tri teške godine, ali samo za neke horoskopske znakove

Rak ne voli sukobe i izbegavaće ih na sve moguće načine, držeći sve u sebi i pod maksimalnim nadzorom, što je uz izuzetno visok prag tolerancije i nije tako teško kao što se čini.


Foto: Depositphotos

Lav može priznati krivicu, nema sumnje, ali zato neće prihvatiti sve kritike. u jednom treutku biće čas hladan, čas vruć i urlaće. Jednostavno, lavovi ne mogu smiriti i sakriti svoj neverovantni temperament. 

Devica će uvek pričom pripremiti teren za  vreme za svađu, tako da ne možete očekivati naglu eksploziju i salvu povišenog tona. Devica će proračunato kontrolisati emocije i napraviti scenu kad drugoj strani najmanje odgovara.

Pročitajte još: Tanja Veljković otkriva: Jupiter i Saturn najavljuju dolazak NOVE SILE koja će vladati 200 godina

Vaga je prilično uvredljiv znak i ljuti se dugo. Ovaj znak može u sred svađe ustati i otići, baš onda kada bi trebalo da pokažu svoje prave emocije, što je ovom znaku neprihvatljivo. Uz to, nema šanse da prvi pruže ruku pomirenja.

Foto: Depositphotos

Škorpiji ne treba poseban vodič za svađu, rođeni je provokator i stalno ispituje granice onih oko sebe, kao i svoje. Drama mu je omiljena, razlog zašto je uvek misao da nekome nisu na prvom mestu.

Pročitajte još: Dešava se VELIKA MUTACIJA na kvadrat i slede ogromne PROMENE u svetskoj POLITICI

Strelac prvo urla, pa onda plače, a svađu započinje odmah, istog trena. Ne bira reči i bez milosti vređa, pa bi im nekada bilo pametnije da razmisle pre nego što krenu u svađu. Nažalost, to im nije praksa. Nikad, ali nikad neće prvi ponuditi ruku pomirenja ili izvinjenje.

Jarac će ostati smiren i u najgoroj svađi, a jedino što im je važno da se situacija što pre smiri, pa će uvek paziti šta govore kako ne bi nekoga uvredili. Emocije ipak ne mogu da kontrolišu do kraja, pa će vrlo jasno pokazati šta ih tišti i povređuje.

Pročitajte još: VEŽBE ZA GORNJI DEO TELA: Pratite detaljna objašnjenja trenera Marije i biće vam lako (VIDEO)

Vodolija i samokontrola su dva suprotna pojma, pa će se za trenutak vratiti i neće popuštati bez obzira na to da li je u pravu ili ne. Shvatiće problem nakon par dana i izviniti se, a odljutiće se i pre.

Ribe će uvek najpre pokušati da izglade situaciju pa će priznati da su krivi i kada nisu, samo da se sve smiri. Svađu će kasnije analizirati sami, a tokom nje paziće da ne povrede sagovornika.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas