Oglas
· · Komentari: 0
ZVEZDE

Više od 120.000 lajkova za POKLON koji je Nikol Kidman dobila od škole njenih ćerki (FOTO)

Glumica je na Instagramu podelila fotografiju kojom se "hvali" poklonom.

1620713261_w_55763472.jpg
Foto: EPA
Oglas

Australijska glumica je proslavila Dan majki u nedelju i tom prilikom su joj ćerle Nedelja i Vera dale prelep poklon.

Pročitajte još: "To čini život komplikovanim": Glumac Miloš Biković naterao nas na razmišljanje i otkrio sa čime se bori (FOTO)

Holivudska zvezda se slikala sa ogromnim buketom crvenih ruža koji je dobila od ćerki. Naime, ćerke su u internatu, ali stigla joj je srceparajuća poruka posredstvom njihove škole.

Svim ženama koje nikada ne odustaju.

- Ovo mi je poslala škola mojih ćerki i u poruci piše: "Svim ženama - majkama, bakama, sestrama, ćerkama, tetkama, devojkama - duboko smo zahvalni svim ženama koje su odgrajile druge žene da se smeju, vole, žale, budu prijateljice, brinu i da nikada, nikada ne odustaju" - potpisala je sliku Nikol.

Fanovi glumice su odmah prokomentarisali koliko je cveće lepo i kako je to lep gest.

Nikol Kidman ima još dvoje dece Izabelu i Konora Kruza koje je usvojila sa bivšim suprugom Tomom Kruzom. Izabela živi u Londonu, a Konor sa ocem na Floridi. Oba starija deteta kriju da su im roditelji slavne osobe i trude se da od javnosti sakriju privatan život.

Pročitajte još: Da li znate koje je pravo ime glumice Mine Lazarević?

Nikol sa suprugom živi sa suprugom Kitom Urbanom u Nešvilu, ali pandemiju su proveli u Australiji, jer ih je tamo "zaključao" virus. Poslednjih meseci su proveli sa njenom mamom Džanel i sestrom Antonijom.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas