Oglas
· · Komentari: 0
ISTORIJA

Po naređenju tajnih sila CAR je ŽRTVOVAN: Crkva tvrdi da su ROMANOVI ubijeni na RITUALAN NAČIN

Episkop Tihon je na konferenciji za novinare objavio da mnogi zvaničnici pravoslavne crkve smatraju da je reč o ritualnom ubistvu.

1595150424_BuzzFeedUnsolvedNetwork.PNG
Foto:Youtube/ screenshot BuzzFeed Unsolved Network
Oglas

Ubistvo poslednjeg ruskog cara i njegove porodice u noći između 16. i 17. jula 1918. godine i dalje je obavijeno velom misterije. Ruska pravoslavna crkva sumnja da je reč o "ritualnom ubistvu" i traže kompletnu istragu.

Pročitajte još: 1999. otkriveno SVETILIŠTE: Staro je 4.300 godina, a kraj drvenih stubova pronađene su lobanje dece i žena

I posle ekshumacije poslednjih Romanova i njihovog kanonizovanja za svete mučenike, zvaničnici Ruske pravoslavne crkve sumnjaju da su u kući Ipatijevih, gde se zverski čin dogodio, ostavljene ritualne poruke.

Zverska smrt Foto: Youtube/ screenshot BuzzFeed Unsolved Network

Na tako nešto se posumnjalo odmah posle ubistva i već 1919. godine je započeta istraga, na inicijativu belogardejaca.

U podrumu su ostavljene kabalističke poruke.

Jedan od svedoka bio je britanski novinar Robert Velton koji je posle nekoliko godina objavio knjigu u kojoj ubistva povezuje sa "kabalističkim ritualima" koji su pronađeni u podrumu kojem su Romanovi likvidirani. Kabala su okultni ezoterični rituali povezani sa judaizmom.

Podrum Foto: Youtube/ screenshot BuzzFeed Unsolved Network

Velton je ovo tvrdio na osnovu brojeva koji su bili napisani na zidovima podruma Ipatijevih "u godini 1918. Zanimljivo je da se brojevi: “148467878 r” i “87888” zaista nalaze u izveštaju.

Ruski emigrant je dešifrovao poruku.

Ruski emigramng Mihail Skarjatin je posle nekoliko godina objavio da je dešifrovao tajnu poruku brojeva: "Ovde, po naređenu tajnih sila, car je žrtvovan zbog uništenja Rusije i svi narodi to znaju."

Pročitajte još: Verovalo se da je Raspućin reinkarnacija HRISTA, a o njegovim ČUDIMA se i danas govori

Međutim, neuporedivo više misterije podigla su tela koja decenijama nisu pronađena. Šef komisije za istragu tela Mihail Ditrih je 1922. godine napisao da su tela kraljevske porodice obezglavljena i da su lobanje u velikim teglama poslate u Moskvu da ih vide komunističke vođe.

Spomenik u Jekaterinburgu na mestu gde su sahranjeni Foto: Depozitfoto

Takođe, ne treba zaboraviti da Ruska pravoslava crkva nije prihvatila ekskumirane ostatke kao tela Romanovih. I kasnija DNK analiza nije potvrdila podudaranje.

Tela do danas nisu pronađena, niti ostaci...

U krajnjoj liniji, do danas nije jasno ko je, uopšte, dao naređenje da se ubiju Romanovi? Jer, Lenjin tvrdi da on to nije tražio!

Pročitajte još: Kada grob bude nađen SVET ĆE PRESTATI DA POSTOJI: Kako je sahranjen najveći osvajač i kakve veze sa tim ima KAMILA

Ukoliko je verovati Lavu Trockom i ostalim komunistima niko od njih nije doneo odluku da se kraljevska porodica ubije i svi su bili iznenađeni njihovom smrću. Navodno, lokalni komunisti Jekaterinburga su odlučili da streljacu cara, caricu i decu jer su se plašili da će belogardejci sa juga preduzeti ofanzivu da ih oslobode.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas