Oglas
· · Komentari: 0
TRAGEDIJA

Devojčica (7) PREMINULA nakon što su je iz bolnice poslali kući i rekli da je OBIČNA MIGRENA (FOTO)

Očajna majka odala je počast svojoj ćerki "lepoj princezi", koja je umrla samo dan nakon što je poslata kući iz bolnice sa sumnjom na migrenu.

1637575649_777.png
Foto: Printskrin/Facebook
Oglas

Teja Meki (7) preminula je u Škotskoj u sredu nakon što su je lekari otpustili sa odeljenja. Meki je u ponedeljak hitno prevezena u bolnicu u Damfrisu.

Lekari su joj dijagnostikovali migrenu i poslali je kući u utorak. Međutim, njeni zabrinuti roditelji strahovali su da nešto nije u redu nakon što se vratila kući.

Mama Trejsi je rekla prijateljima na Fejsbuku da se stanje ćerke pogoršava - i da je vrištala od bola svaki put kada bi pogledala u svetlo.

Pročitajte još: Devojčica (12) ODUZELA SEBI ŽIVOT: Na samrti uspela da kaže majci ZBOG ČEGA je to učinila, nakon čega je žena odmah pozvala policiju (FOTO/VIDEO)

Napisala je: "Moja mala gospođica je u agoniji. Potpuno sam izgubljena." Razorno, Teja je umrla sledećeg dana.

Mamina agonija

Trejsi je sada odala počast svojoj voljenoj ćerki  i rekla prijateljima: "Jednostavno nemamo reči."

U objavi na društvenim mrežama rekla je: „Danas je naša ljubazna, smešna, pametna lepa princeza prerano odvedena. Izgubljeni smo van svakog razuma."

"Teja dušo, 7 godina sa tobom nikada neće biti dovoljno za mamu i tatu."

Mama je opisala svoju ćerku kao „svetlu, duhovitu, drsku i uvek nasmejanu“ i rekla da je volela da „peva i igra i crta“ i „samo je volela da voli“.

"Ona je bila oličenje samog života", rekla je.

Trejsi se zatim zahvalila svima koji su je kontaktirali nakon Tejine smrti.

Napisala je: „Želeli bismo da kažemo da smo neverovatno dirnuti izlivom ljubavi koji je pokazan prema Teji. Ponuđeno nam je puno podrške i saučešća povodom gubitka naše male princeze."

„Bićemo večno zahvalni... svaki nam pokazuje koliko je naša devojka bila voljena i posebna."

„Naše porodice mogu naći samo malu utehu u činjenici da smo znali, da je znala koliko je voljena i posebna i da je imala najboljih sedam godina koje smo mogli da joj pružimo."

Obdukcija tek treba da bude obavljena, a Tejina baka, Rej Kari, rekla je da porodica ne želi da krivi bilo koga sve dok ne sazna šta je uzrokovalo da Teja tragično premine, prenosi Dejli rekord.

Bolnice Damfries i Galovai su odbili da komentarišu i rekli: „Ne možemo da komentarišemo nijedan pojedinačni slučaj zbog poverljivosti pacijenata."

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas