Oglas
· · Komentari: 0

Devojka odrasla u siromaštvu sa 19 godina postala MILIONERKA: "Iznenadila sam roditelje kućom iz snova" (FOTO)

TINEJDžERKA koja je odrasla bez ičega postala je milionerka sa 19 godina i sada ima sedam domova, a jedan je kupila za mamu i tatu

1655149409_8225668800.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Linzi Donovan nije imala mnogo novca dok je odrastala u Merilendu, gde je živela sa roditeljima Meri i Vinsentom, ali sada ima neverovatnih 4,66 miliona evra.

Preselila se na Floridu na svoj 18. rođendan i okrenula se društvenim medijima kako bi zaradila novac, strimujući video snimke.

Pročitajte još: TUŽNA SUDBINA NEĆAKA DEJVIDA BEKAMA: Kao mali se igrao u fudbalerovoj kući, a onda je završio u siromaštvu (FOTO)

Ali upravo su njene investicije u imovinu dovele do toga da se obogatila... jer sada poseduje sedam domova u milionskim iznosima.

Lindzi je toliko očajnički želela da se njeni roditelji presele da bi bili sa njom da im je kupila kuću.

Rekla je za Truli: „Iznenadila sam svoje roditelje sa njihovom kućom iz snova. Vrištali su dok su razgledali prelepu kuću u kojoj je bio i bazen. "Kupuješ ovo za nas?" pitali su za imanje koje ima četiri spavaće sobe, šest kupatila i pansion. Dobar je osećaj pružiti im život kakav zaslužuju“, rekla je ona.

NJen tata je dodao: "Rekao sam joj pre neki dan, 'Ja ću biti tvoja stena', a ona je rekla: 'Ne, ja sam tvoja stena'."

Lindzi, koja živi u vili od više miliona evra, ispričala je kako je potrošila više od 80 hiljada evra na odeću od svoje 16. godine, šminkala se u vrednosti od 40 hiljada evra i iselila se iz roditeljske kuće onog dana kada je napunila 18 godina.

Dodala je: „Svoj prvi milion zaradila sam sa 19 godina. Sada sam kupila ukupno sedam kuća i moj portfolio vredi milione dolara.“

Pročitajte još: "Dosta je bilo": Tražio hitan razvod jer ga supruga svakodnevno hrani instant rezanicima

Meri i Vinsent su rekli da je njihova ćerka „uvek želela da zaradi novac“.

@linsey99forever #fypシ #dollskill ♬ I did it myself - Keltie

Od malih nogu, Lindzi je „uvek želela mnogo od života. Želela je veliku vilu“, a počela je da se bavi modelingom sa 15 godina i videla je kako broj njenih obožavaoca raste tokom godina.

Nedavno je Lindzi takođe kupila kuću za svog konja, Velikog Oza.

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas