· · Komentari: 0

Renovirali su kuću, a kada je pao zid, usledio je PRAVI ŠOK! Video koji beleži MILIONSKE preglede (VIDEO)

Bračni par je bio oduševljen nakon ovog otkrića

1620111712_kuca.JPG
Foto: Printscreen/Tiktok

Jedan bračni par iz Oklahome nedavno je pazario kuću, a njeno renoviranje su odlučili da zabeleže kamerom.

I odk je suprug rušio jednu stranu zida, supruga je sve snimala. Kada je pao odvaljeni deo zida, usledilo je pravo iznenađenje - iza postavljenog zida krila se potpuno nova prostorija  - sazidano kupatilo.

Celu stvar objavljivali su na društvenim mrežama, ali ovaj video postao je veoma popularan i prikupio više od 1,6 miliona pregleda.

@mia_bug

Renovation finds...why 😫 #renovations #firsthome #housetohome

♬ Oh No - Kreepa

U dodatnom videu par je objasnio da nisu znali šta se nalazi iza ovog zida, ali i kako je uopšte došlo do njihove zabune. 

@mia_bug

Reply to @mr.whiskeypug the seller was NOT fun to work with @tjschultz45 #homerenovation #housetohome

♬ original sound - Momma & Mia

- Bili smo u potrazi za svojim prvim domom, imali smo budžet od 150 hiljada dolara, što je stvarno malo na ovom tržištu. I znali smo da će, naravno, morati da se obave neki poslovi. Prodavac nam je rekao da je soba zatvorena jer je curila odvodna posuda i da će to biti mala popravka. Pa smo mislili da su je zatvorili jer nisu hteli da je koriste - objasnila je Mia. 

                                  Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.