Oglas
· · Komentari: 0
ŽENSKI STANDARDI LEPOTE

Da li znate gde žive ŽENE SA NAJVEĆIM GRUDIMA? Rezultati će vas ŠOKIRATI!

Mislite da su devojke i žene u Srbiji preterale sa veličinom implanata koje ugrađuju u svoje grudi?

1603921376_dekolte.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Koliko god puta da smo pomislili da su žene oko nas preterale sa veličinom grudi, u svetu ipak ima veće! Evo gde u svetu postoji najveća potreba za grudnjacima velikih korpica, odnosno za veliki brojevima ovog komada donjeg veša.

Pročitajte još: ZNAČAJNO OTKRIĆE: Naučnici pronašli VODU na MESECU (VIDEO)

Velike grudi i dalje su najtraženije, ma koliko da tražimo opravdanje za svoju veličinu! Ekipa sa Independent-a istraživala je područja u svetu u kojima žive žene sa najvećim grudima na osnovu jasnog parametra - veša koji se prodaje, odnosno veličine korpice brushaltera.

Skandinavija i Rusija su destinacije u kojima ćete susretati žene koje prosečno nose najmanje D veličinu bruhaltera. 

Pročitajte još: NE uzdržavajte se od SOČNIH PSOVKI, jer su zdrave, pogotovo na OVOM MESTU

Muškarci tako možu uživati u obilnim dekolteima u Skandinaviji i Rusiji. Ovo su destinacije u kojima ćete susretati žene koje prosečno nose najmanje D veličinu bruhaltera. Ovo je ujedno i najveća veličina na tržištu.

Pročitajte još: Jaka, sa snegom ili slaba? Da li ste znali da nam OPADANJE LIŠĆA govori kakva će biti ZIMA?  

Nešto manje grudi poseduje prosečna žena u Hrvatskoj, slično kao u Nemačkoj i u Americi gde je D veličina najčešći predmet prodaje u radnjama sa vešom.

Daleko najveći broj zemalja ima prosečnu veličinu korpice A, onu najmanju, a većinom se radi o zemljama Daleke Azije i Afrike.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas