Oglas
· · Komentari: 0

FANOVI OGORČENI: Niko nije spomenuo Metjua Perija na prestižnoj dodeli filmskih nagrada u Londonu

Stigao odgovor od organizatora

1708334384_1704958293_12b8c1bde8eca1edcbcf98a94834720c71e81cc6.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Britanska akademija filmske i televizijske umetnosti (BAFTA) odgovorila je na oštre reakcije fanova Metjua Perija nakon što on nije pomenut na sinoćnoj svečanosti u Londonu u okviru dela namenjenog poznatim ličnostima koje su nas napustile (In Memoriam).

Omaž zvezdama koje su nas napustile dat je pesmom "Time After Time" Sindi Loper koju je izvela Hana Vadingejm. Kako nije bilo ni reči o Metjuu Periju na BAFTA dodeli, fanovi su reagovali: "šokantno loše, "šokantan propust", "zašto nije bio uključen u ovaj deo?".

Predstavnik Akademije rekao je za People: "Mogu da potvrdim da će Metju Peri biti upamćen na našoj nadolazećoj dodeli televizijskih nagrada BAFTA".

To ipak nije umirilo negativne reakcije: “Ali on je bio i filmski glumac!” , "Metju Peri je snimio mnogo filmova... To je bila loša odluka". Možda je na odluku uticalo skandal odnosno otkriće da je glumac zlostavljao bivšu devojku.

Podsetimo, Metju Peri pronađen je mrtva u đakuziju na imanju u Los Anđelesu. Uzrok smrti je akutno dejstvo ketamina i utapanje.

(BlicŽena)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas