Oglas
· · Komentari: 0
neočekivano

Niko nije očekivao: GOLUBICA prodata po neverovatnoj ceni

NJu Kim, dvogodišnja golubica za trke iz belgijske uzgajivačnice, prodata je na aukciji u Briselu jednom kineskom kupcu po rekordnoj ceni od 1,6 miliona evra, objavila je internet aukcijska kuća „Pipa“.

1605515098_Depositphotos_1892840_s-2019.jpg
Foto: Deposit
Oglas

Dva kineska licitatora pod pseudonimima Super Duper i Hitmen povećali su u poslednjih pola sata aukcije očekivanu cenu za 280.000 evra, i premašili prethodni rekord od 1,25 miliona evra iz marta 2019. za koliko je prodat drugi belgijski golub Arman.

Super Duper je dobio golubicu, a iza pseudonima navodno stoji isti bogati kineski industrijalac koji je već kupio Armana, omogućavajući uzgoj sa dve skupe ptice.

Pročitajte još: Mislim, OVO-ONO! Urnebesan odgovor u SLAGALICI šokirao voditeljku, a protivnika nasmejao DO SUZA (VIDEO)

Vrhunski uzgajivači koji se oslanjaju na generacije porodičnog iskustva sada mogu da prodaju svoje ptice po cenama nečuvenim pre samo deceniju, a često odredište im je Kina.

- Ove rekordne cene su neverovatne, jer je reč o golubici. Arman je bio mužjak koji obično vredi više od ženke, jer može da ostavi više potomstva rekao je Nikolas Gizelbreht, izvršni direktor i osnivač „Pipe“.

Pročitajte još: 13 MILIONA PREGLEDA: Zaraženi konobar pokazao koliko je zapravo GADAN ovaj jedan SIMPTOM KORONA VIRUSA (VIDEO)

Gizelbreht je rekao da NJu Kim učestvuje u trkama od 2018. godine, kao i da je stekla titulu najbolje mlade ptice u Belgiji, ali je morala ranije u penziju.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas