· · Komentari: 0
PLEMENIT GEST

Žena je propustila čoveka u redu u SAMOPOSLUZI - Nije mogla da veruje kako joj se ODUŽIO!

Amerikanka Kira Torn bila je oduševljena gestom nepoznatog muškarca u samoposluzi, kojeg je pustila da prođe ispred nje u redu na kasi.

1595840995_shopping-1165437_1280.jpg
Foto: Piksabej

Prema njenom objašnjenju, ona često propusti druge mušterije ispred sebe, budući da uvek ide u obilnije nabavke i ima puno proizvoda u svojim kolicima.

Pročitajte još: NA NAJLEPŠOJ PLAŽI SOMA BEJA: Izvan buke i gužve, parče raja umočeno u Crveno more (FOTO)

Tako je učinila i ovoga puta, budući da je čovek iza nje imao samo nekoliko artikala u korpi.

Pročitajte još: Sigurno ste se pitali čemu služi MALI DžEPIĆ na farmerkama: OVO je prava svrha

Međutim, kada je došao trenutak da plati, sačekalo ju je iznenađenje.

Foto: Depozit

– Vau! Danas me je oduševila plemenitost nepoznatog muškarca u samoposluzi Sejmor Aldi. Pustila sam ga da prođe ispred mene u redu, jer je imao samo nekoliko stvari u korpi. Obično to radim, jer ja uvek kupujem gomilu stvari. Ali, čekalo me je iznenađenje. Čovek je platio 50 dolara od mog računa pre nego što je otišao – napisala je Kira.

Pročitajte još: Da li ste znali ko se KRIJE iza priče o BARBI I KENU? Otkrivena istina o DECI po kojoj su nastale LUTKE!

Ona nije imala priliku da mu se zahvali, budući da je uveliko bio otišao iz radnje, ostavivši je sa osećajem zahvalnosti.

– Vau! Uopšte nije morao to da uradi! Stvarno sam zahvalna. Ovo samo pokazuje da se ljubaznost isplati – zaključila je Kira u svom postu na Fejsbuku.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.