Oglas
· · Komentari: 0

Ispoštujte 3 pravila i uštedećete novac LAKO

Voleli biste da uštedite novac za letovanje ili neko drugo putovanje, ali vam pare jednostavno prolaze kroz ruke i nikako da shvatite u čemu grešite

1653392628_andre-taissin-5OUMf1Mr5pU-unsplash.jpg
Photo:Unsplash
Oglas

Verovatno i dalje trošite više nego što bi trebalo i to uglavnom na nepotrebne stvari. Stručnjaci navode nekoliko štetnih navika koje bi trebalo promeniti ukoliko želite da odvojite novac sa strane i lične finansije dovedete u red.

Uvek kupujete jeftinije

Photo:Unsplash

Ovo nije dobra taktika jer manje kvalitetne stvari moramo često da menjamo i na kraju potrošimo više nego da smo odmah uložili u nešto što se isplati. Kvalitetnije stvari štede novac na duže staze.

Ne plaćate račune na vreme

Photo:Unsplash

Nemojte da odlažete obaveze i trošite novac na druge stvari. Račune kad-tad morate da platite, zato uradite to onda kada stignu, a ono što ostane potrošite na lična zadovoljstva.

 

Često jedete van kuće

Photo:Unsplash

Možda vam se čini da je kupovina u pekari jeftinija, ali kada saberete sve račune na nedeljnom nivou shvatićete da grešite. Možete, naravno, nekad to sebi da priuštite, ali probajte da obroke nosite od kuće.

PRATITE NAS NA INSTAGRAMU i FEJSBUKU

BONUS VIDEO:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas