Oglas
· · Komentari: 0

MALI HEROJ: Dečak (7) plivao sat vremena kako bi spasio porodicu (VIDEO)

Sedmogodišnji dečak Čes Paust, plivao je skoro sat vremen kako bi pokušao da nađe pomoć i spasi svoju porodicu

1622616951_dete.png
Foto: Youtube printscreen/News4JAX
Oglas

Porodica ovog dečaka, zaglavila se u reci na Floridi nakon što je naišla snažna struja tokom pecanja na njihovom brodiću koji je bio usidren. Čes i njegova sestra su se kupali u vodi, kada je naišla jaka struja i njegovu sestricu odvojilo od broda.

Pročitajte još: Ovako izgledaju OBLACI NA MARSU: Otkriće naučnika sve ostavlja u čudu (VIDEO)

Čes je pokuša da je uhvati, ali je i njega povukla stuja. Otac je skočio odmah za njima da ih spase, ali su već bili predaleko, on je govorio Česu da pliva do obale, koja je bila udaljena oko kilometar i po od brodića.

- Jako sam se uplašio -  rekao je mališan za američke medije, dok je otac ispričao da im je vikao da ih voli, jer nije znao kakav će ishod biti na kraju.

Srećan završetak

Kada je Čes doplivao do obale, potražio je pomoć u obližnjoj kući. Na kraju svi su se uključili u potragu i spašavanje i nakon dva sata otac i ćerka su bili spašeni.

Pročitajte još: Da li znate zašto ZEVAMO kad vidimo druge da zevaju?

-Čez nam je spasio živote - rekao je ponosni otac.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas