Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

"Mama se udala, pa razvela, a onda..." Ova devojka živi pod istim krovom sa tri oca

Rakela Sojka, ispričala je na društvenoj mreži Tik Tok svoju životnu priču, koju nismo imali prilike da vidimo ni u jednoj seriji

1625210193_rakel.jpg
Foto: Tik Tok/Ilustracija/ life_of_raquel
Oglas

Devojka je otkrila da je njena mama u 44. godini upoznala njenog oca i ubrzo se porodila sa njom. Ipak, ono što je veoma zanimljivo, Rakel je u kući živela sa ocem i majkom, ali i sa njenim bivšim i sadašnjim mužem.

Pročitajte još: OVAKO SE TO RADI! Ovo je najbolje davanje otkaza, ikada! (VIDEO)

Iako joj je bilo malo konfuzno, ipak je svu trojicu smatrala očevima. 

- Živimo zajedno godinama i godinama i godinama. Kada sam počela da odlazim kod prijatelja, videla sam da su se neke od njihovih mama ponovno udale. Uvek sam ih pitala gde je njihov prvi suprug, da li je na poslu i zašto nije ovde, ali oni su se uvek pitali zašto bi bio s njima - rekla je Rakel.

@life_of_raquel

#stitch with @christy_lats #growingup #notnormal #foryoupage #tellmesomething #tellme #fypシ

♬ original sound - Raquel

Ona je rekla da mamin prvi i sadašnji suprug, kao i njen otac žive pod istim krovom: - Mislila sam da je to normalno. I rekli bi mi: "Da, to nije normalno".

Mama se prvi put udala u 17. godini

Ona je ispričala da se njena majka prvi put udala za "tatu Bila", kada je imala 17 godina i sa njim dobila dete, ali su se brzo razveli. Zatim se udala za "tatu Riča", sa kojim je dobila dvoje dece, a nakon razvoda od njega u 44. godini, upoznala je Rakelinog oca. Ljubav nije dugo potrajala, jer se njena majka ponovo udala ta prvog supruga Riča, sa kojim je i dalje u braku.

Pročitajte još: Jeziva sudbina izgubljene posade: Jeli su jedni druge iz očaja, a led im je sačuvao užasnuta lica! (FOTO/VIDEO)

Pre nekoliko godina, dok je Rakel živela sa mamom i tatom Ričom, druga dvojica su se razbolela i tada su odlučili da je najbolje rešenje da svi žive zajedno.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas