Oglas
· · Komentari: 0

Misterija koja traje već 124 godine: Jeziv DETALJ na fotografiji još uvek niko nije uspeo da objasni (FOTO)

Fotografija nastala 1900. godine krije pitanje na koje niko nije uspeo da odgovori

1705824359_Foto-Peintscreen-YouTube-Inside-Edition.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - Inside Edition
Oglas

Jedna stara fotografija napravila je pravu pometnju na društvenim mrežama. Nastala je 1900. godine, u starom mlinu, u Belfastu.

Slika je objavljena kao deo istorijske galerije tog grada, te od tada ne prestaje da intrigira javnost. LJude prolazi jeza od iste zbog jednog detalja kojeg niko ne može da razjasni.

 

Naime, na fotografiji se vidi 15 radnica sa prekrštenim rukama. U trećem redu odozgo, prva žena sa leve stane jedina je koja nije prekrstila ruke. S druge strane, prva žena sa desne strane, u istom tom redu na svom ramenu ima nečiju ruku.

Postavlja se pitanje čija to ruka može biti, kad su sve žene prekrstile ruke, a jedina koja nije nalazi se skroz na suprotnoj strani?

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas