Oglas
· · Komentari: 0
MUŠKI SVET

NEVEROVATNO! I muškarci koriste PEGLU ZA KOSU, ali neće verovati koje dlačice ispravljaju (VIDEO)

Ni muškarci nisu imuni na ženske spravice za lepotu...

1633891957_Depositphotos_22220401_S.jpg
Foto: Depositphotos
Oglas

Koliko puta ste samo čuli podsmeh muškaraca kada devojke komentarišu "peglanje" kose i upotrebu spravica za ulepšavanje kose, kakve su pegla za kosu, figaro ili kupa za kosu. Osim što im je nekada nejasno zbog čega nam je sve to potrebno, nije im najčešće ni jasno da li je zaista moguće da su žene spremne na sve, čak i da gore kosu zbog lepote.

Pročitajte još: Kada se završava retrogradni Merkur? Čuvajte se TRI datuma u oktobru, a onda sledi USPEH

Ipak, dragi muškarci kada sledeći put pomislite da ovakva pitanja i komentare uputite ženama u vašoj okolini, setite se video zapisa koji vam donosimo u nastavku. Naime, po svemu sudeći i muškarci su našli primenu pegle za kosu na svojim delovima tela, ali ne na kosi već na dlakama na neobičnom delu tela.

Pročitajte još: Mesečni horoskop do 22. oktobra: Vagu LAŽU, Bik je okružen NEVEROM, a jedna znak deobija ŠANSU ŽIVOTA

Zapravo, ukoliko vidite muškarca prirodno kovrdžave kose sa ispravljenom dugom bradom - tajna je u korišćenju pegle za kosu. Evo kako sve to izgleda...

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas