Oglas
· · Komentari: 0

PRE SVIH LAJF-KOUČEVA BILA JE ONA: Kuća u Italiji, zima u Indiji, a bašta u Smederevu, Žana Poliakov je MODERNI ALHEMIČAR

Ispred svog vremena

1680173209_Zana-Poliakov-naslovna.png
Photo: Instagram printscreen/ poliakov.zana
Oglas

Žana Poliakov išla je tim putem pre svog vremena...Ona je bila jedna od prvih na ovom podneblju, koja je pričala o ''hrani za dušu''(soulfood-u), Bahovim kapima, zdravoj ishrani, i o tome kako misli i reči utiču na realnost. Žana Poliakov je pisac, urednik svog života ali i nekada poznatog magazina, napisala je nekoliko knjiga, koje se u knjižarama nalaze ispod natpisa za lični razvoj ili samo-pomoć. Ta reč nekako ne ide uz nju, jer kako i sama kaže ona piše ''priručnike za srećniji život'', a njene knjige su i omaž njenim ličnim iskustvima, razvojnom putu i velikim ljubavima, a na kraju u svojoj suštini su težnja za otkivanjem slobode i suštine.

''U stvari, uvek pravim ono što bih i sama volela da gledam, slušam, čitam, imam u svojoj kući, koristim'', napisala je ona.

Žana je završila Akademijuu Dramskih umetnosti, a sama za sebe kaže da je sertifikovana Drama Queen (kraljica drame). 

Iako vlada hiper-produkcija lajf koučeva, nekih sa pozadinom, nekih samoprozvanih, bitno je znati da je Poliakov bila jedan od prvih, iako možda sebe nije svrstavala isključivo u tu kategoriju. Ona danas živi život punim plućima, živi svoju slobodu na relaciji Italija- Indija-Srbija, a sebe ne voli da ograničava podnebljem ni prostorom, pa prati svoj osećaj i ide tamo gde je duša vodi. 

Osim što piše i pomaže drugima da pišu svoje priče, bavi se raznim oblicima spiritualnosti, i ljudskog postojanja, a nedavno je boravila na Baliju, odakle je podelila iskustvo susreta sa najstarijim baležanskim isceliteljem.

- Mlada si. zdrava si. Zašto si ovde? ako opet kažem da sam došla iz radoznalosti kod baležanskog najstarijeg iscelitelja od 90 godina, bojim se naljutiće se. Trošim čoveku vreme. Znam, previše razmišljanja. Svakome od nas kaže ponešto što smo verovatno i sami znali, napisala je .

“ Za nekoga sam čarobnica, za nekoga veštica. A svako od nas vidi svet onakvim kakav je on sam“ čuvena je izjava ove zanimljive, nesvakidašnje žene.

 

BONUS VIDEO: 

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas