Oglas
· · Komentari: 0
ŠOK

Upoznajte najmlađu zavisnicu estetske hirurgije: Prvu operaciju je imala sa samo 13 godina i nema nameru da stane (VIDEO)

Danas se sve više mladih devojaka opredeljuje za operacije lica

1611766415_operavije.png
Oglas

Jedna 16-godišnja devojka iz Kine, imala je preko 100 operacija estetskih, kako bi poboljšala svoj izgled.

Pročitajte još: Britanija šokirana bratanicama Ledi Di: PRELEPE bliznakinje progovorile o TETKI
 
Zou Čuna, mlada kineska influenserka,  karijeru je izgradila na plastičnoj hirurgiji, objavljivanjem svojih ekstremnih transformacija. Prvu operaciju je imala sa samo 13 godina, a u poslednje 3 godine uradila je preko 100. 

Čuna nije jedina devojka koja se u vrlo mlada okrenula estetskim ulepšavanjima, ali njen slučaj smatra se jedinstvenim zbog velikog broja postupaka koje je napravila u relativno kratkom periodu za samo tri godine. Iako tvrdi da je imala ozbiljne nuspojave zbog zavisnosti , poput gubitka pamćenja i trajnih ožiljaka, šesnaestogodišnjakinja kaže da se sve to isplati.

Ona svojim praticima često govori da je bila jako ružna pre svih operacija i napominje kako su je zbog toga vrijeđali i maltretirali pa je odlučila da mora poboljšati svoj izgled. Prvu operaciju je imala sa 13 godina, kada je sredila očne kapke.

- Nikada neću biti zadovoljna svojim izgledom. "Uvek mislim da ću izgledati bolje nakon sledeće operacije. Neko me je pitao, da li žalim zbog operacija, moj odgovor je da jedino žalim što nisam počela ranije - rekla je 16-godišnjakinja.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas